Murat Cemcir'in ünü 'Rusya'ya' uzandı

Murat Cemcir Rusya'da ödüle layık görüldü.
Murat Cemcir Rusya'da ödüle layık görüldü.

Oyuncu Ahmet Kural'la birlikte birçok başarıl projeye imza atan Murat Cemcir'in ünü, Rusya'ya ulaştı. Başarılı oyuncu Cemcir, Moskova'da yapılan Uluslararası East-West Golden Arch Ödülleri kapsamında "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi İkimiz gibi birçok filmde başarılı oyuncu Ahmet Kural ile birlikte oynayan Murat Cemcir, izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor. Komedi oyuncularının içerisinde en iyilerinden biri olan Cemcir'e Rusya'dan ödül geldi.

Ödül aldı

Oyuncu Murat Cemcir, Moskova'da yapılan Uluslararası East-West Golden Arch Ödülleri kapsamında "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Cemcir, Nuri Bilge Ceylan'ın "Ahlat Ağacı" filminde canlandırdığı rolle kazandığı ödülü alırken, çok heyecanlı olduğunu belirtti. Uluslararası ilk ödülünü alan Cemcir,"Bu ödülü ülkemdeki bütün öğretmenlere adıyorum" dedi.

Murat Cemcir ödül aldıktan sonra böyle poz verdi.
Murat Cemcir ödül aldıktan sonra böyle poz verdi.

Ödüller sahiplerini buldu

Rus Yönetmen Rustam Ibragimbekov öncülüğünde düzenlenen organizasyonda Cold War filmiyle Pawel Pawlikowski, en iyi film ve yönetmen dahil 5 ödül aldı. Asya ve Doğu Avrupa ülkelerinin sinemacılarından ve eleştirmenlerden oluşan 24 kişilik jüri üyesinin kararıyla 10 ayrı kategoride ödül dağıtılan gecede en iyi yardımcı kadın ödülü Natalya Kudryashova'ya takdim edildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >