Mustafa'dan ayrılık dedikodularına son noktayı koyan paylaşım!

Mustafa
Mustafa

Mustafa Sandal'dan ayrılık dedikodularına sok noktayı koyan paylaşım geldi!

Ayrılacakları konuşulan sevilen çift Mustafa Sandal ve Emina Sandal son noktayı koydu. Mustafa, eşinin fotoğrafını paylaşarak ayrılık dedikodularını sonlandırdı.

Son noktayı koydu!
10 yıldır evli olan şarkıcı Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evliliklerinin üzerinde dolaşan kara bulut iddialarına son noktayı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal koydu.
Son noktayı koydu! 10 yıldır evli olan şarkıcı Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evliliklerinin üzerinde dolaşan kara bulut iddialarına son noktayı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal koydu.
"Dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını"
Ayrılacakları iddia edilen Emina ve Mustafa, ayrılık iddialarına rağmen birbirlerine sımsıkı sarılmaktan vazgeçmedi. Eşinin fotoğrafını paylaşan Mustafa, "İyi ki doğdun dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını" notunu düşünce, akıllardaki soru işaretleri ortadan kalktı.
"Dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını" Ayrılacakları iddia edilen Emina ve Mustafa, ayrılık iddialarına rağmen birbirlerine sımsıkı sarılmaktan vazgeçmedi. Eşinin fotoğrafını paylaşan Mustafa, "İyi ki doğdun dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını" notunu düşünce, akıllardaki soru işaretleri ortadan kalktı.

İyiki doğdun dünyanın en güzel gülüşüne sahip kadını⭐️🎂💫 @yaemina

Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >