MWC 2018: Orta seviyeye bomba takviye Nokia 6 ile geldi!

Nokia 6.
Nokia 6.

2018'e oldukça hızlı bir giriş yaptığı söylenebilecek olan Nokia, Android One tabanlı en yeni orta seviye akıllı telefonu Nokia 6'yı tanıttı...

Geçtiğimiz bir sene içerisinde ciddi satış rakamlarıyla büyük ilgi uyandıran HMD Global himayesindeki Nokia, 2017 yılında tam 70 milyon cihaz satmayı başardı. 2017 yılındaki başarısını önümüzdeki yıllara da taşımak isteyen Nokia MWC 2018'de 4 yeni cihazla karşımıza çıktı. Bu cihazlar içerisinde orta seviyeyi temsil eden cihaz olan Nokia 6 büyük ilgi uyandırmayı başardı.

Nokia klasikleri arasına girebilecek bir ürün!

Nokia 6 (2018), hem MWC 2018'in hem de Nokia'nın tüm ürün çalışmalarının en önemli parçalarından biri olarak değerlendiriliyor. Android One projesine dahil olmasıyla dikkat çekmeyi başaran Nokia 6, 6000 serisi alüminyum kasasıyla da ilgi uyandırıyor. Oldukça sağlam bir dış yüzeye sahip cihaz, Nokia klasikleri arasına girecek gibi duruyor. Ön taraftaki kapasitif tuşları kaldırıp, sanal tuşları tercih eden Nokia; parmak izi okuyucusunu da arka tarafa taşımış. 5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan cihaz, gücünü Snapdragon 630 işlemcisinden alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >