NASA'nın yıllar sonra paylaştığı fotoğraf: UFO'ların kanıtı

NASA'nın yıllar sonra paylaştığı fotoğraf: UFO'ların kanıtı
NASA'nın yıllar sonra paylaştığı fotoğraf: UFO'ların kanıtı

NASA geçmiş yıllarda çekmiş olduğu bir fotoğrafı resmi internet sitesinden yayımladı. Görsel yayınlandığı andan itibaren UFO'ların kanıtı olarak gösterilmeye başlandı.

Tüm insanlığın en çok merak ettiği konulardan biri UFO'ların var olup olmadığı ve uzaylıların dünyamıza gelip gelmediği. NASA'nın kendi resmi web sayfasından paylaştığı fotoğraf bu konunun yeniden gündeme gelmesine sebep oldu. Fotoğrafta görülen üçgen şeklindeki cismi NASA, atık olarak kabul ediyor. Ancak birçok ufolog ve komplo teorisyeni bu cismi, herkesin tanıdığı ve bildiği UFO olarak yorumluyor.

Bu fotoğraf 1986 yılında STC-61-c Uzay Mekiği tarafından çekildi. NASA fotoğraftaki cismi uzayda yüzen termal yalıtımın bir parçası olarak yorumluyor. Dünya üzerinde bu üçgen biçimindeki kara cisimler binlerce kez görüldü. Bu cisimler hakkında kesinlikle gerçekler de diyemeyiz, kesinlikle UFO'lar yoktur da diyemeyiz. 1989 yılında Belçika'da gerçekleşen bir olayda buna benzer bir nesne görülmüş, hatta iki tane F-16 uçağı önünü kesmeye çalışmış ancak başaramamışlardı. Yaşanan olay 40'tan fazla tanık ve polisler tarafından belgelenmişti. Tanıkların yaptığı açıklamalara göre cisim düz, üçgen biçimli ve altından ışıklar saçıyordu.

UFO'lar gerçektir ya da değildir, onu kesin olarak bilemeyiz ancak NASA ve diğer kuruluşların tüm dünya insanlarından bir şeyler sakladıkları kesin.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >