"Nazar olsam bile değmem sana" diyeceğiniz dünyanın en itici 7 arkadaş tipi

Yaptıkları her hareket ve davranışla iticiliklerini biraz daha arttıran arkadaş grubudur bunlar: Kimi zaman vurdumduymaz, kimi zaman aşırı hassas...

Arkadaşlık dediğimiz kavramın en önemli özelliği kuşkusuz ki sizi birbirinizden hiç bıktırmamasıdır. Ama kimileri var ki hem yaptıklarıyla hem de karakterleriyle insanı bu kavramdan soğutabiliyor.
Ünlü yorumcu Demet Akalın'ın da dediği gibi: "Nazar olsam bile değmem sana" gibi bir durum tam o anda zuhur ediveriyor.
Egosuyla dağları devirenler

                                    
                                    Bir diğer ismiyle buzlar kraliçesi. Küçük dağları ben yarattım sözü hayatlarındaki en büyük mottoları olabilir.
Egosuyla dağları devirenler Bir diğer ismiyle buzlar kraliçesi. Küçük dağları ben yarattım sözü hayatlarındaki en büyük mottoları olabilir.
Hep melodram takılanlar

                                    
                                    Ruhunuzu sıkan insan tipleridir. Daima kasvetli konuşurlar, her şey her anlamda kötüye gitmektedir. Tam böyle bir cümle kurduklarında ümüklerini sıkmak istersiniz.
Hep melodram takılanlar Ruhunuzu sıkan insan tipleridir. Daima kasvetli konuşurlar, her şey her anlamda kötüye gitmektedir. Tam böyle bir cümle kurduklarında ümüklerini sıkmak istersiniz.
İşi gücü goy-goy olanlar 

                                    
                                    Hayata dair hiçbir derdi ya da düşünceleri yoktur. Birisine bir şey mi olmuş, Allah korusun yangın-deprem falan mı var... Benden sonra tufan kimin umurunda sözü tadında bir hayat
İşi gücü goy-goy olanlar Hayata dair hiçbir derdi ya da düşünceleri yoktur. Birisine bir şey mi olmuş, Allah korusun yangın-deprem falan mı var... Benden sonra tufan kimin umurunda sözü tadında bir hayat
Kocişkoları olmasa paylaşım yapamayanlar

                                    
                                    Instagram'da 55 fotoğrafları varsa 50'si sevgilileri,kocalarıyla'dır. İnsanı aşktan,sevgiden soğuturlar. %30 gerçekten sevgiden ise geri kalanı gösteriştir.
Kocişkoları olmasa paylaşım yapamayanlar Instagram'da 55 fotoğrafları varsa 50'si sevgilileri,kocalarıyla'dır. İnsanı aşktan,sevgiden soğuturlar. %30 gerçekten sevgiden ise geri kalanı gösteriştir.
Sürekli laf sokma çabası içerisinde olanlar

                                    
                                    Ben,keyfim ve kahyası gibi ilkokul seviyesi lafların aksine yine bu anlamı taşıyan cümleler kurarlar. Bunların yanında bugs bunny olan görselli paylaşımları da mevcuttur fakat o ancak emelilik dönemine tekabül eder. Amaç hep sosyal mesaj(!) verme çabasıdır.
Sürekli laf sokma çabası içerisinde olanlar Ben,keyfim ve kahyası gibi ilkokul seviyesi lafların aksine yine bu anlamı taşıyan cümleler kurarlar. Bunların yanında bugs bunny olan görselli paylaşımları da mevcuttur fakat o ancak emelilik dönemine tekabül eder. Amaç hep sosyal mesaj(!) verme çabasıdır.
Yaşadıkları her şeyi paylaşma derdinde olanlar 

                                    
                                    Bir sosyal sorumluluk bilinciyle bunu yaparlar. Çok yetkili sayın kişiliğin nerede olduğunu, ne yeyip-içtiğini ve ne hissettiğini bilmek sonsuz hakkımız!
Yaşadıkları her şeyi paylaşma derdinde olanlar Bir sosyal sorumluluk bilinciyle bunu yaparlar. Çok yetkili sayın kişiliğin nerede olduğunu, ne yeyip-içtiğini ve ne hissettiğini bilmek sonsuz hakkımız!
Her şeye dır dır edenler

                                    
                                    Bir yere gidersiniz hesap sorarlar, haber vermediniz mi tirip atarlar. Bilmezler ki aslında kendilerinden soğuturlar.
Her şeye dır dır edenler Bir yere gidersiniz hesap sorarlar, haber vermediniz mi tirip atarlar. Bilmezler ki aslında kendilerinden soğuturlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >