Necati Şaşmaz'ın dizisi Nöbet'ten yeni fragman geldi

Nöbet dizisi afişi.
Nöbet dizisi afişi.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi sevenlerine müjde olarak verdiği merakla beklenen dizisi Nöbet'in çekimleri çektiğimiz ay Antalya'da başlamıştı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran dizinin fragmanı yayınlandı.

Yapımını Pana Film'in yaptığı yapımcılığını da Necati Şaşmaz'ın üstlendiği "Nöbet" adlı dizinin çekimleri Antalya'da başlamıştı. Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Merakla beklenen diziyle ilgili fragman yayınlandı.

Tanıtımları beğenildi

Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve dev prodüksiyonu ile uzun zamandır merakla beklenen dizinin ekrana gelen tanıtımları büyük beğeni topluyor. Nöbet heyecanın hız kesmediği, milli değerlerin izleyenleri derinden etkilediği tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi.

Nöbet dizisinden Yurdaer Okur.
Nöbet dizisinden Yurdaer Okur.

Nöbet dizi çekiminden kareler.
Nöbet dizi çekiminden kareler.

Görev yaptığı Hatay’da, halkla devlet arasındaki bağı güçlendirmeyi isteyen Barış Kalender’in (Yurdaer Okur), “Hatay insanı sıcaktır, samimidir, devletinin yanındadır komutanım. Farklı kökenden, farklı dinden bir çok insanın birlikte kardeşçe yaşadığı; Türkiye mozaiğinin en güzel örneğidir Hatay!” sözleri dikkat çekiyor.


Boşanma davasıyla gündeme gelmişti

Necati Şaşmaz ve 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz boşanıyor. Ünlü oyuncun avukatı yaptığı açıklamada: ''Müvekkilim tüm çabalara rağmen evliliğini kurtaramamıştır. Bugün itibariyle ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açmıştır.'' demişti.

Çiftin boşanma davasıyla alakalı yayın yasağı geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >