Netflix dördüncü Türk dizisini duyurdu

Netflix, yeni Türk dizisinin çekimlerine başlandığını duyurdu.
Netflix, yeni Türk dizisinin çekimlerine başlandığını duyurdu.

Dijital yayın platformu Netflix, Türkiye'ye olan yatırımlarına devam ediyor. 'Türkiye'yi bırakmaya niyetimiz yok' diyen platform, üç Türk dizisinin yanına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Netflix'in sıradaki yapımı 8 bölümden oluşacak ve 2020 yılında yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda Kuzey Güney dizisinden tanıdığımız Öykü Karayel, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yıldızı parlayan Tülin Özen ve son olarak Baba Candır'da rol alan Settar Tanrıöğen gibi isimler yer alıyor.

Netflix, Türk piyasasına adım attığı günden beri iyi bir grafik çiziyor. Orijinal yapımları sayesinde dünya çapında izlenen platform Türk izleyicileri için Hakan: Muhafız başta olmak üzere iki yeni dizi hazırlamıştı. Bu yapımlar için Çağatay Ulusoy,Tuba Büyüküstün ve Beren Saat gibi isimlerle anlaşan Netflix'ten yeni bir dizi müjdesi daha geldi.

2020 yılında yayınlanması beklenen ve 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosu dikkati çekiyor.

Dizinin çekimlerine başlandı

Netflix, Türk seyircisinin kaybetmemek ve orijinal yapımlarını çoğaltmak adına yeni yapımlar hazırlamaya devam ediyor. Üç dizinin ardından dördüncü Türk dizisi için çekimlere başlayan platform oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkıyor. Öykü Karayel, Tülin Özen, Settar Tanrıöğen, Funda Eryiğit gibi isimlerle anlaşan Netflix yeni dizisini 2020 yılında seyirci ile buluşturacak.

8 bölümden oluşacak olan dizinin senaristliğini ise Berkun Oya yapıyor. Dizi, İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü insanların hayatını konu alacak.

Oyuncuları tanıyalım

Netflix dördüncü Türk dizisinin hazırlıklarına başladı. Güçlü bir oyuncu kadrosu kuran platform yeni yapımı için oldukça iddialı. 'Peki, ekipte önce çıkan oyuncular kim?' İşte detaylar:

Öykü Karayel:

Başarılı oyuncu Öykü Karayel Kuzey Güney dizisiyle akıllarda kaldı. Sergilediği başarılı performansı Kalp Atışı dizisine de taşıyan Karayel, başrolü Gökhan Alkan ile paylaşmıştı.

Netflix, dördüncü dizisi için Öykü Karayel ile anlaştı. Uzun zamandır ekranda olmayan oyuncu bu diziyle dijital platformda seyircisi ile buluşacak.

Öykü Karayel'i Netflix'in yeni Türk dizisinde izleyeceğiz.
Öykü Karayel'i Netflix'in yeni Türk dizisinde izleyeceğiz.

Tülin Özen:

Tülin Özen geçtiğimiz yıl final veren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başarılı bir performans sergiledi. Özen, dizinin başrolünü ise Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ile paylaştı.

Netflix'in çekimleri başlayan dördüncü Türk dizisinde, başarılı oyuncuyu yeniden izleme şansımız olacak.

Tülin Özen.
Tülin Özen.

Settar Tanrıöğen:

Settar Tanrıöğen, TRT ekranlarında yayınlanan Baba Candır dizisiyle karşımıza çıktı. Uraz Kaygılaroğlu'ya birlikte yer alan Tanrıöğen'in canladırdığı karakter başarısı ile göz doldurmuştu.

Settar Tanrıöğen.
Settar Tanrıöğen.

Oyuncunun Netflix'in yeni dizisinde hangi karakteri canlandıracağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Funda Eryiğit:

Canım Ailem ve Poyraz Karayel gibi dizilerden tanıdığımız başarılı oyuncu Funda Eryiğit, Netflix'in dördüncü Türk dizisinde karşımıza çıkacak.

Funda Eryiğit.
Funda Eryiğit.

Defne Kayalar:

Medcezir dizisinde Sedef karakteriyle hatırladığımız başarılı oyuncu Defne Kayalar, Netflix'te seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu daha önce de puhutv'de yayınlanan bir dizide rol almıştı.

Defne Kayalar.
Defne Kayalar.

Netflix, yapımlarının performans değerlendirme sırrını açıkladı

Tüm dünyada iyi bir izlenme oranına sahip olan Netflix, artık yazar ve yapımcılara karşı daha şeffaf bir politika uygulayacak. Platformun bu kapsamda yaptığı işlerinden ilki de dizi ve filmlerinin performansını neye göre değerlendirdiğini açıklamak oldu.

Netflix performans değerlendirmesini 3 ana başlık altında yapıyor. Bu başlıklar, şirket içerikleri, yeni başlayanlar, izleyiciler ve tanımlayıcılar olarak geçiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >