Netflix yeni çalışmasını duyurdu: Bill Gates hakkında belgesel yapacak

Bill Gates'in hayatı belgesel oluyor.
Bill Gates'in hayatı belgesel oluyor.

Dijital yayın platformu Netflix, Bill Gates ile alakalı bir belgesel çekeceğini duyurdu. Gates'in vizyonu dahil olmak üzere yardımsever yönünün de anlatılacağı belgesel 20 Eylül'de yayınlanacak.

Orijinal dizi ve belgeselleriyle bilinen ve dünya çapında bir izlenme oranına sahip olan Netflix, Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates hakkında bir belgesel serisi yapmaya hazırlanıyor. Belgeseli, Oscar’lı yönetmen Davis Guggenheim çekecek.

Netflix'ten Bill Gates belgeseli

Oscar'lı yönetmen Davis Guggenheim ünlü milyarder Bill Gates hakkında bir belgesel serisi yapacak. Belgesel Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Bill’in Beyninin İçinde: Bill Gates’i Çözmek) adlı üç bölümden oluşacak ve Gates'in vizyonunu aktaracak.

Bill Gates
Bill Gates

20 Eylül'de yayınlanacak

Dizinin yapımcıları arasında Guggenheim, Shannon Dill, Jonathan Silberberg, Nicole Stott, Beth Osisek ve Steven Leckart bulunuyor. Filmin yönetmeni Davis Guggenheim, An Inconvenient Truth ve He Named Me Malala adlı yapımlarıyla Oscar kazanmıştı

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan Bill Gates’in yaşamını konu alan Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates adlı belgesel dizi, 20 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >