Netflix'e rağmen The Crown'un yeni bölümleri merakla bekleniyor: 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Kraliçe Elizabeth, The Crown
Kraliçe Elizabeth, The Crown

● İngiliz Kraliyet ailesinin ve Kraliçe Elizabeth'in hayatını anlatan, The Crown'un 3. sezon tarihi belli oldu.

● Netflix'in yayın politikası nedeniyle giderek kan kaybettiği bu günlerde The Crown, gerçekleri ele alan hikayesiyle popülerliğini yitirmiş gibi gözükmüyor.

● Severek izlenilen ve 3. sezonda Prenses Diana'nın da dahil olacağı dizi 17 Kasım'da izleyicilerle buluşuyor.

● Diziye dahil olan Diana karakterini ise genç oyuncu Emma Corrin canlandıracak

Tüm dünyada yayınlanan The Crown dizisi, 1952 yılından bu yana tahtta olan Kraliçe II. Elizabeth'in hikayesini seyirciye aktarıyor. İlk 2 sezonuyla büyük bir izleyici kitlesi yakalayan The Crown'un 3. sezonu için gün sayılıyordu. 3. sezon yeni bölümlerinin yayın tarihinin 17 Kasım 2019'da seyirciyle buluşacağı yapımcı şirket tarafından duyuruldu.

Yeni sezonda yer alacak isimler belli oldu

İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher ya da daha iyi bilinen ismiyle Demir Lady'ye 4. sezonda GillianAnderson'ın hayat vereceğini öğrenmiştik. Diziye dair en çok merak edilen detay ise sadece İngiltere'nin değil dünya çapında herkesin prensesi olmayı başaran Diana'yı kimin canlandıracağıydı.

The Crown'un 3. sezonunda Emma Corrin, Prenses Diana rolüyle karşımıza çıkacak.

Emma Corrin, The Crown dizisinde Prenses Diana'yı canlandıracak
Emma Corrin, The Crown dizisinde Prenses Diana'yı canlandıracak

Diana neden öldü?

Lady Diana hem Birleşik Krallık hem de tüm dünya için hafızalara kazınmış bir isim. Prenses Diana, ölüm yılı 31 Ağustos 1997'den bu yana günümüzde de çok konuşulan insanlar arasında yer alıyor. Trafik kazası sonucu vefat eden Diana'nın ölümü hala araştırılıyor. Kaza haberi duyulduktan sonra Prenses'in suikaste kurban gittiği iddiaları da konuşuluyor.

The Crown
The Crown

The Crown konusu

The Crown dizisinde 1947 yılında savaştan yeni çıkan İngiltere’de Buckingam Sarayı’nda yaşanan olaylar konu ediniliyor. Son dönemlerin en etkili simaları arasında yer alan Kraliçe II. Elizabeth’in yaşadığı olaylar çarpıcı bir şekilde ekranlara gelecek. Sarayda yaşanan entrikalar, aşklar ve İngiltere’nin siyasi hayatına yön veren olaylar izleyicilere aktarılıyor

The Crown dizisi sadece BuckinghamSarayı değil aynı zamanda 10 Downing Street içerisinde yaşanan olayları da ekranlara getirecek. Son derece önemli bir kadro ve güçlü bir bütçeyle yola çıkacak olan The Crown dizisinde olayların geçtiği dönemin mükemmel bir şekilde yansıtılması amaçlanıyor. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği yapım, dünyanın birçok yerinde heyecanla takip ediliyor.

Netflix'e rağmen The Crown popülerliğini koruyor

Son dönemde yayın politikası ve çocukları hedef alan cinsel içerikli yapımları yüzünden eleştirilen odak noktası haline gelen Netflix, abone sayısında da belirgin bir düşüş yaşıyor. Netflix'in yaşadığı bu değer kaybı birçok dizisinin de izleyici kaybına sebep olurken The Crown dizi özgün ve gerçekçihikayesi sayesinde hala popülerliğini koruyan ender Netflix içeriklerinden birisi olarak göze çarpıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >