Nurgül Yeşilçay'ın gelinlik mağazasına haciz geldi

Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın İzmir'de açtığı gelinlik mağazasına haciz geldi. Yeşilçay'ın tapularına ve banka hesaplarına haciz kararı çıktı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sahibi olduğu gelinlik mağazası sebebiyle zor günler yaşamaya başladı. Yeşilçay'ın sahibi olduğu 'Yeşilçay Moda' adlı gelinlik mağazasında önceki gün hareketli saatler yaşandı. Gelinlik firmasına yapılmayan 10 bin TL'lik borç sebebiyle mağazaya haciz geldi.

Yeşilçay'ın ablası Hacer Yeşilçay, yaşananlar sonrasında şok yaşadı. Hacer Yeşilçay, bu durumdan kardeşi Nurgül Yeşilçay'ın haberi olmamasını istese de şirket sahibi ünlü oyuncu olduğu için tansiyon yükseldi.

Hacer Yeşilçay
Hacer Yeşilçay

İcra memuru ve avukatlık bürosu yetkilisi tek tek malları kayıt altına aldı. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Nurgül Yeşilçay'a ait olduğu tespit edilen 8 tapu, motosiklet ve banka hesabına haciz işlemi yapılırken, ikamet adresindeki evine de fiili haciz kararı verildi.

Nurgül Yeşilçay'ın İzmir'de bulunan mağazası
Nurgül Yeşilçay'ın İzmir'de bulunan mağazası

Zaman zaman mağazaya gelen Yeşilçay, resmi olarak üzerinde görünen şirket nedeniyle büyük sıkıntı yaşarken, borcu bulunduğu gelinlik imalatçısına ödemeyi iki yıla yakın bir süredir yapmadığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / YENİ ASIR