Nusret duvara bantladığı pirzolaya 7.2 milyar TL istedi

Nusret Gökçe.
Nusret Gökçe.

Kasap Nusret Gökçe duvara bantlanmış muz isimli çalışmanın 120 bin dolara satılmasına karşılık verdi. Duvara pirzola bantlayan ve bunu sosyal medya hesabından yayınlayan Gökçe, pirzola için 7.2 milyar TL istedi.

Satışa sunduğu etler ve sosyal medyada çektiği videolar sayesinde dünya çapından tanınan kasap Nusret Gökçe'den ilginç bir paylaşım geldi. Gökçe sosyal medya hesabından duvara bantladığı pirzolayı satışa çıkardığını duyurdu.

7.2 milyar TL'lik pirzola

Sosyal medyayı aktif kullanan ve sürekli videolar paylaşan Nusret Gökçe İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli eserini 120 bin dolara satışa çıkarmasına karşılık verdi.

Bir pirzolayı bantlayarak duvara yapıştıran Gökçe, bu fotoğrafı "Sadece $1,250,000,000 dedi" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Dünyanın konuştuğu 120 bin dolarlık muza, sucukla karşılık verdiler

ABD’de bir sanat galerisinde duvara bantlanmış muzun 120 bin dolara satılmış olmasını dünyada büyük yankı buldu. Bu muz ile ilgili yapılan esprilerin ardı arkası kesilmedi. Bir yenisini daha eklenerek Afyonkarahisar’da bir sosyal medya grubu, kentin ünlü kangal sucuğunu duvara bantlayarak “Paha biçilemez” notuyla paylaşımda bulundu.

Ayrıca birçok belediyede bu konuyla ilgili mizah yaparak illere özel yiyeceklere duvara bantlayıp belediyenin resmi sosyal medya hesabından paylaştılar.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >