O hali hayranlarını kahretti! Müjdeli haber İbo'dan geldi

Hakan İbo
Hakan İbo

İbrahim Tatlıses'ten 'İbo Show' ve Hakan Taşıyan müjdesi!Şarkıcı Hakan Taşıyan ile bir araya gelen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tatlıses'in verdiği müjdeler, sosyal medyayı kırdı geçirdi.

Uzun zamandır televizyondan ve ekranlardan uzak kalan Hakan Taşıyan'ın geçtiğimiz aylarda kameralara yansıyan görüntüsü hayranlarını üzmüştü.

Hayranlarını üzmüştü!
Taşıyan'ın kameralara yansıyan bakımsız hali, sevenlerini üzmüştü.
Hayranlarını üzmüştü! Taşıyan'ın kameralara yansıyan bakımsız hali, sevenlerini üzmüştü.
"Bana söz verdi"
Tatlıses sosyal medya hesabında "Bugün İzmir Tatlıses Kebap'ta, Hakan'ımı misafir ettim. Bana söz verdi; eski haline dönecek ve hayranlarıyla yine buluşacak, hem de yepyeni şarkılarla... Yeni albümden bir şarkısını dinleti bana harikaydı, ben Hakan'ıma güveniyorum, yine dönecez ve İBO SHOW yapacaz ve yine birinci olacaz...!!! Muhabbetin yanında birer tane de tabak altı LAHMACUN yedik, sohbet güzel, lezzet güzel... Hakan'ıma teşekkür ediyorum, güzel günlerde buluşmak üzere inşALLAH...." notuyla bir paylaşım yaptı.
"Bana söz verdi" Tatlıses sosyal medya hesabında "Bugün İzmir Tatlıses Kebap'ta, Hakan'ımı misafir ettim. Bana söz verdi; eski haline dönecek ve hayranlarıyla yine buluşacak, hem de yepyeni şarkılarla... Yeni albümden bir şarkısını dinleti bana harikaydı, ben Hakan'ıma güveniyorum, yine dönecez ve İBO SHOW yapacaz ve yine birinci olacaz...!!! Muhabbetin yanında birer tane de tabak altı LAHMACUN yedik, sohbet güzel, lezzet güzel... Hakan'ıma teşekkür ediyorum, güzel günlerde buluşmak üzere inşALLAH...." notuyla bir paylaşım yaptı.
Tatlıses'e söz verdi!
Bu görüntülerinin ardından toparlanan ve eski günlerine dönmek için çalışmalara başlayan Hakan Taşıyan, yepyeni şarkılarla hayranlarının karşısına çıkacağına dair İbrahim Tatlıses’e söz verdi.
Tatlıses'e söz verdi! Bu görüntülerinin ardından toparlanan ve eski günlerine dönmek için çalışmalara başlayan Hakan Taşıyan, yepyeni şarkılarla hayranlarının karşısına çıkacağına dair İbrahim Tatlıses’e söz verdi.
Müjdeyi İbo verdi!
Hakan Taşıyan'ın yeniden sevenleriyle buluşacağı müjdesini İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından verdi.
Müjdeyi İbo verdi! Hakan Taşıyan'ın yeniden sevenleriyle buluşacağı müjdesini İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >