Oğulcan Engin'den Seda Sayan'ı üzecek açıklama

Oğulcan Engin,  Seda Sayan'ın ''Oğulcan'ın fakir bir kızla evlenmesini istiyorum'' sözlerine yanıt verdi.
Oğulcan Engin, Seda Sayan'ın ''Oğulcan'ın fakir bir kızla evlenmesini istiyorum'' sözlerine yanıt verdi.

Bir televizyon programına konuk olan Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'in fakir bir kızla evlenmesini istediğini söylemişti. Oğulcan Engin ise annesinin sözlerine anlam veremediğini, aşık olduğu bir kadınla evlenmek istediğini söyledi. Engin, bu sözlerle annesini ters köşe yapmış oldu.

Seda Sayan katıldığı magazin programında oğlu Oğulcan'ın hayatı ve gelecek planlaması hakkında kendine has üslubuyla yorumlarda bulundu.

Seda Sayan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu.
Seda Sayan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu.

Oğlunun evlenmesini çok istediğini söyleyen Sayan "Oğluma fakir bir kızla evlen. Sende görsün, sende yaşasın. Birine bir faydan olsun" diyorum açıklamasını yaptı.

''Oğluma kız bakıyorum''

Oğulcan’ın çok vicdanlı olduğunu da sözlerine ekleyen Seda Sayan, gelininin de vicdanlı biri olmasını istediğini dile getirdi. Oğluna fakir bir kız bulacağını söyleyen Sayan,“Oğulcan’a evleneceğikızla ilgili fikirler veriyorum” diyerek nasıl bir gelin istediğini anlattı.

Oğulcan Engin, 1990 - 1995 yıllarında evli olan Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğulları.
Oğulcan Engin, 1990 - 1995 yıllarında evli olan Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğulları.

Seda Sayan'ın istekleri Oğulcan'ı memnun etmedi

  • "Annem evlenmemi istiyor da tabi ki aşık olduğum biriyle evlenmemi istiyor. Onun oradaki mantığı çok başka, onu ben de anlamadım neden öyle dedi. ‘Aşık olduğun biriyle evlen’ diyor. Sonra ‘fakir biriyle evlen’ diyor… ‘Fakir’ dediği durumu olmayan hani her şeyi benle yaşayıp heyecanlanan biri olsun istiyor ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >