Okan Bayülgen özür diledi

Altın Kelebek Ödül töreninde yaptığı konuşmayla TRT 1'in reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle dalga geçen sunucu Okan Bayülgen, özür diledi.

Altın Kelebek Ödül töreninde yaptığı konuşma ile büyük tepki çeken sunucu Okan Bayülgen Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

Özür diledi


'Diriliş Ertuğrul' dizisine yaptığı yorumlarla gündeme gelen Okan Bayülgen, "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Altın Kelebek organizatörlerinin Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine uyguladığı sansüre tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen TRT World Tanıtım Gecesi'nde Diriliş Ertuğrul ekibine teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil. Asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya asıl mükafat asıl ödül bu. Mesele budur. Benim torunlarım bile bırakamıyor. Tamamını izlemek yetmiyor bir de özetini izliyorlar. Bu denli artık gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Sıradan değil. Ama onlar beyefendi izleyememiş fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlamasını beklemenin boş bir çaba olduğunu anlamamız gerekiyor."

Okan Bayülgen'e tepki

"Az önce Diriliş'in yönetici ve kadrosuna onu söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına, değerlendirmelerine hiç kafanızı takmayın, yola devam edin. Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil, asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız, işte asıl mükafat, asıl ödül bu.

"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer" diyoruz ya. İşte mesele bu.

Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Gönülleri fethetmiş bir dizi bu.

Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş.

Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz."


Diriliş Ertuğrul'un tüyleri diken diken eden sahneleri


























Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >