Ölü derilerden kurtulmanın altın kuralları

Kış mevsimi boyunca cilt sağlığınız için işinize fazlasıyla yarayacak öneriler.

Krem değil losyon kullanın
Yapılan en önemli hata nemlendirici krem seçiminde yapılıyor. Kutu içindeki kremler yerine losyon tercih ederseniz, cildinizin kurumasının önüne geçebilirsiniz
Krem değil losyon kullanın Yapılan en önemli hata nemlendirici krem seçiminde yapılıyor. Kutu içindeki kremler yerine losyon tercih ederseniz, cildinizin kurumasının önüne geçebilirsiniz
Yüzünüzü nemlendirin
Sürekli olarak makyaj yapıyorsanız ve cildinizin kurumasından şikayet ediyorsanız yapacağınız işlem çok kolay. Makyaj yapmadan önce cildinizi nemlendirirseniz, yüzünüzdeki kuru görüntüden kurtulabilirsiniz.
Yüzünüzü nemlendirin Sürekli olarak makyaj yapıyorsanız ve cildinizin kurumasından şikayet ediyorsanız yapacağınız işlem çok kolay. Makyaj yapmadan önce cildinizi nemlendirirseniz, yüzünüzdeki kuru görüntüden kurtulabilirsiniz.
Peelign yapabilirsiniz
Yüzünüze haftada bir kez de olsa peeling yapın. Bunun için satılan makinelerden temin edebileceğiniz gibi peeling maskeleri de kullanabilirsiniz.
Peelign yapabilirsiniz Yüzünüze haftada bir kez de olsa peeling yapın. Bunun için satılan makinelerden temin edebileceğiniz gibi peeling maskeleri de kullanabilirsiniz.
Dudak çatlaklarına son
Dudak kuruluğu en çok şikayet edilen konuların başında gelir. Bal ve hindistas cevizi yağını karıştırıp dudağınıza sürebilirsiniz.
Dudak çatlaklarına son Dudak kuruluğu en çok şikayet edilen konuların başında gelir. Bal ve hindistas cevizi yağını karıştırıp dudağınıza sürebilirsiniz.
Hindistan cevizi yağını ihmal etmeyin
Günlük bakımınızda hindistan cevizi yağına ayrı bir yer açın. Son derece faydalı olan bu yağı gün içinde ellerinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Hindistan cevizi yağını ihmal etmeyin Günlük bakımınızda hindistan cevizi yağına ayrı bir yer açın. Son derece faydalı olan bu yağı gün içinde ellerinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Maskesiz asla!
Gece uyumadan önce mutlaka yüzünüze bir maske uygulayın deriz... Maskeleri satın alabileceğiniz gibi evde bitkisel kürler de hazırlayabilirsiniz.
Maskesiz asla! Gece uyumadan önce mutlaka yüzünüze bir maske uygulayın deriz... Maskeleri satın alabileceğiniz gibi evde bitkisel kürler de hazırlayabilirsiniz.
Yulaf ezmesini eksik etmeyin
1 çay fincanı yulaf ezmesini blenderdan geçirin. Yulafı duş jelinin içerisini ekleyip kullanabilirsiniz. Yulaf sayesinde vücudunuzdaki ölü derilerden kurtulabilirsiniz.
Yulaf ezmesini eksik etmeyin 1 çay fincanı yulaf ezmesini blenderdan geçirin. Yulafı duş jelinin içerisini ekleyip kullanabilirsiniz. Yulaf sayesinde vücudunuzdaki ölü derilerden kurtulabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >