OnePlus 5T'nin tanıtım ve çıkış tarihi açıklandı

OnePlus
OnePlus

Uygun fiyatlı üst düzey telefon üreticisi OnePlus, ilk çerçevesiz ekranlı telefonunu tanıtacağı tarihi açıkladı. OnePlus 5T ismini taşıyacak cihazın satışa çıkış tarihi de netleşti.

Yüksek donanım özelliklerine sahip telefonların uygun fiyatlı olabileceğini göstermek adına kurulmuş bir teknoloji girişimi olan OnePlus, iki modelden oluşan ürün döngüsünün bu seneki son modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bizzat şirketin kurucusu tarafından bugün yapılan bir açıklamayla cihazın tanıtım tarihi duyuruldu.

18:9 en-boy oranına sahip çerçevesiz olarak nitelendirilen ekran tipine geçiş yapacak yeni OnePlus telefonu, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 çipset ve 8 GB RAM ile gelecek. 5T model numaralı cihaz, haziranda satışa sunulan OnePlus 5 modelini ekran ve kamera hususunda güncellemiş olacak. Yeni ekranla birlikte fiyatın da artması kuvvetle muhtemel.

16 Kasım tarihinde New York şehrinin Brooklyn bölgesinde lanse edilecek yeni nesil OnePlus telefonu, 21 Kasım'da Kuzey Amerika ve Avrupa, 28 Kasım'da ise Çin ve Hindistan'da piyasaya sürülecek. Tanıtım etkinliği canlı yayınlanacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >