OnePlus, Mobile World Congress için özel etkinlik düzenliyor

OnePlus
OnePlus

OnePlus, Mobile World Congress için davetiyeleri basın mensuplarına göndermeye başladı. Yeni teknolojilerin tanıtılması beklenen bu etkinlikte iki telefon duyurulabilir.

Telefon üreticileri her yıl Mobile World Congress'e özel olarak hazırlanıyor. Her ne kadar yıl içinde farklı vesilelerle ürünler tanıtılsa da asıl büyük gelişmeler bu organizasyonla duyuruluyor. Android ekosisteminin en büyük oyuncuları olan Samsung, Huawei, Xiaomi ve OPPO'nun haricinde diğer isimler de basın etkinlikleriyle duyurular yapıyor. OnePlus da ay sonunda Barselona'da yeni ürünlerini sergiliyor.

gzt

İki telefon tanıtabilir

Katılım davetiyelerini basın mensuplarına gönderen OnePlus'ın tanıtım sonrasında yeni ürünlerini ziyaretçilere göstermesi bekleniyor. Çinli şirketin şu an üzerinde çalıştığı iki model var. Bunlardan biri OnePlus 7. Diğeri ise 5G destekli yeni bir telefon. Ancak genel olarak pazardaki durumlardan ve mobil teknolojilerden de bahsedilmesi bekleniyor.

Şirket CEO'su Pete Lau, özellikle 5G akıllı telefon hakkında bir süredir açıklamalar yapıyor. Ancak yine de her iki telefon için doğrulama yok. Yani gelişmelerden haberdar olmak için biraz daha beklemek gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >