"Onlarla kendimi aynı çerçevede kıyaslamam" Aleyna Tilki açtı ağzını yumdu gözünü!

Tilki
Tilki

"10 yıl sonra Los Angeles’ta konser vermezsem bu işi bırakır, ev hanımı olurum” Tarkan ve Sertap Erener hakkında konuşan son günlerin popüler isimlerinden Aleyna Tilki'den şaşırtan itiraflar!

İşte Aleyna Tilki'nin itirafları!

                                    
                                    * “Sen Olsan Bari”, YouTube’da ilk 24 saatte 5.2 milyon kez izlendi. Dünyada en çok izlenen ilk 10 video arasına girdi. Bu klipte böyle bir başarıyı bekliyor muydun?- Beklemiyordum. Bu şarkı çok tutmasa da Türkiye’ye en azından kaliteli bir şey getirmiş olayım diye düşünüyordum.* Kaliteli ne getirdiğini düşünüyorsun bu şarkıyla?- Avrupa standartlarında bir klip çektik. Şarkı da öyle. İçinde çok fazla arabesk, alışıldık pop melodileri bulundurmayan bir şarkıydı. Bu yüzden de melodik yapısı gereği riskliydi. Ama bu risk güzel tepkilerle geri döndü.* Sadece Türkiye’de değil, dünyada da çok ilgi gördü.- Evet. Mesela Bahreyn’de ikinci sırada. Avusturya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde de çok yükseldik.* Bunlar Türk nüfusunun fazla olduğu ülkeler olduğu için mi?- Brezilya’da da çok ilgi görüyor ama. YouTube yorumlarına baktığım zaman dünyanın her yerinden yorumlar yazıldığını gördüm. Dünya listesinde ilk 5’te olduğum için yabancı şarkılar kısmında önerilenler arasında gözüküyorum. 2 milyar kez izlenen “Despacito”nun altında ben varım.* Mutlu ediyor mu bu durum seni?- Tabii ki de çok mutlu ediyor. Sonuçta dünya starı olmak istiyorum ve bu benim için bir basamak. Beni dünya starı olmaya daha da çok inandıran bir durum.
İşte Aleyna Tilki'nin itirafları! * “Sen Olsan Bari”, YouTube’da ilk 24 saatte 5.2 milyon kez izlendi. Dünyada en çok izlenen ilk 10 video arasına girdi. Bu klipte böyle bir başarıyı bekliyor muydun?- Beklemiyordum. Bu şarkı çok tutmasa da Türkiye’ye en azından kaliteli bir şey getirmiş olayım diye düşünüyordum.* Kaliteli ne getirdiğini düşünüyorsun bu şarkıyla?- Avrupa standartlarında bir klip çektik. Şarkı da öyle. İçinde çok fazla arabesk, alışıldık pop melodileri bulundurmayan bir şarkıydı. Bu yüzden de melodik yapısı gereği riskliydi. Ama bu risk güzel tepkilerle geri döndü.* Sadece Türkiye’de değil, dünyada da çok ilgi gördü.- Evet. Mesela Bahreyn’de ikinci sırada. Avusturya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde de çok yükseldik.* Bunlar Türk nüfusunun fazla olduğu ülkeler olduğu için mi?- Brezilya’da da çok ilgi görüyor ama. YouTube yorumlarına baktığım zaman dünyanın her yerinden yorumlar yazıldığını gördüm. Dünya listesinde ilk 5’te olduğum için yabancı şarkılar kısmında önerilenler arasında gözüküyorum. 2 milyar kez izlenen “Despacito”nun altında ben varım.* Mutlu ediyor mu bu durum seni?- Tabii ki de çok mutlu ediyor. Sonuçta dünya starı olmak istiyorum ve bu benim için bir basamak. Beni dünya starı olmaya daha da çok inandıran bir durum.
"Yarı dünya starıyım"

                                    
                                    * Dünya starı olacağına inanıyor musun?- Tabii ki. Geçen sene “Seneye dünya starıyım” demiştim. Şu anda yarı dünya starı gibi oldum.* Kendine çok mu güveniyorsun? “Boyundan büyük konuşuyor” diye eleştiriler var...- Belki de öyledir. Bilemiyorum. Çünkü kendime dışarıdan bakamıyorum. İç sesimi duyduğum zaman “Ben dünya starı olacağım” diyorum. Dünya listelerini sallıyoruz, dünyanın her yerinden mesajlar alıyoruz. Bence çok da farklı bir şey değil. Star olmak için dünyadaki tüm insanların tanımasına gerek yok. Sonuçta belli bir çevreye yayıldı. 4 günde 30 milyon kez izlendi.* Geçen gün senin İngilizce şarkıya ihtiyacın olduğuna dair bir yazı yazdım. Var mı öyle bir planın?- Var. Hem de en kısa zamanda. Keşke bir Türkçe şarkı tüm dünyada ünlense. Çok isterim. Ama evrensel dille daha kolay oluyor böyle şeyler. O yüzden İngilizce söylemek şart.* “Dünya starı olacağım” diyorsun da, İngilizcen ne seviyede?- Çok iyi düzeyde değil. Bu yıl 6-7 ay yurtdışında kalmak istiyorum. Okuluma da orada devam etmek istiyorum. Aksanım filan çok iyidir şarkı söylerken. Ama daha akıcı konuşmam ve kendimi daha iyi ifade etmem gerekiyor büyük hayallerim için.
"Yarı dünya starıyım" * Dünya starı olacağına inanıyor musun?- Tabii ki. Geçen sene “Seneye dünya starıyım” demiştim. Şu anda yarı dünya starı gibi oldum.* Kendine çok mu güveniyorsun? “Boyundan büyük konuşuyor” diye eleştiriler var...- Belki de öyledir. Bilemiyorum. Çünkü kendime dışarıdan bakamıyorum. İç sesimi duyduğum zaman “Ben dünya starı olacağım” diyorum. Dünya listelerini sallıyoruz, dünyanın her yerinden mesajlar alıyoruz. Bence çok da farklı bir şey değil. Star olmak için dünyadaki tüm insanların tanımasına gerek yok. Sonuçta belli bir çevreye yayıldı. 4 günde 30 milyon kez izlendi.* Geçen gün senin İngilizce şarkıya ihtiyacın olduğuna dair bir yazı yazdım. Var mı öyle bir planın?- Var. Hem de en kısa zamanda. Keşke bir Türkçe şarkı tüm dünyada ünlense. Çok isterim. Ama evrensel dille daha kolay oluyor böyle şeyler. O yüzden İngilizce söylemek şart.* “Dünya starı olacağım” diyorsun da, İngilizcen ne seviyede?- Çok iyi düzeyde değil. Bu yıl 6-7 ay yurtdışında kalmak istiyorum. Okuluma da orada devam etmek istiyorum. Aksanım filan çok iyidir şarkı söylerken. Ama daha akıcı konuşmam ve kendimi daha iyi ifade etmem gerekiyor büyük hayallerim için.
"Tarkan ve Sertap benimle aynı çerçevede değil!"

                                    
                                    * Tarkan, Sertab Erener gibi dev isimler bile bunu başaramamışken, sen bunu başaracağına nasıl inanıyorsun?- Onlar efsane isimler. Onlarla kendimi aynı çerçevede kıyaslayamam. Herkes kendi stratejileri doğrultusunda yaşıyor. Benim de kendime has stratejilerim var. Beni hayallerime ulaştıracak fikirlerim var. Ben zekama, gençliğime ve güzelliğime güveniyorum.* Stratejin nedir? Bunu bir ekiple mi oluşturdunuz? Yoksa “ben”ci bir insan mısın?- Benci bir insanım ama tabii ki cahil değilim. Büyüklerimin lafını dinliyorum.* Dünya starı olmak için ciddi ekiplerle çalışmak gerekmiyor mu?- Hayır. Yeni çıkan sanatçı abiler ve ablalarda acayip bir profesyonelleşme var. “Makyajım sokağa çıkarken tam olsun”, “Kıyafetimde bir kırışıklık olmasın” gibi doğallıklarından uzaklaşıp farklı bir imaja bürünüyorlar. Sonra da yanlış anlaşılıp kayboluyorlar. Bu yaşam tarzını demode buluyorum. Ben gelişine yaşıyorum. Emrah (Karaduman) bana “Cevapsız Çınlama” şarkısı için teklif getirdi. Teklifini kabul ettim ve yaptım. Sonrasını düşünmedim. Sonrasında da sesime daha uygun bir şarkı seçebilirim dedim. İyi olan her şeyi değerlendirmek istiyorum. Yurtdışında da bunun gibi benzer stratejilerle yükselmek istiyorum. * Bahsettiğin abiler ve ablaların senin gibi yaş avantajı yok ama...- Sonuçta herkesin kusurları vardır. Benim de öyle. Ama ben onları saklamayı da sevmiyorum. Ben insanların beni doğallığımla görmesini istiyorum. Beni televizyonda görüp sonra dışarıda görenler “Daha güzelmişsin, daha uzunmuşsun, zayıfmışsın” diyor. Bu, her zaman doğal halimle çıktığım için böyle. Normalde hep “Televizyondakinden daha çirkinmiş” derler ya. Ben bunu istemiyorum. Böyle yaşamayı seviyorum.
"Tarkan ve Sertap benimle aynı çerçevede değil!" * Tarkan, Sertab Erener gibi dev isimler bile bunu başaramamışken, sen bunu başaracağına nasıl inanıyorsun?- Onlar efsane isimler. Onlarla kendimi aynı çerçevede kıyaslayamam. Herkes kendi stratejileri doğrultusunda yaşıyor. Benim de kendime has stratejilerim var. Beni hayallerime ulaştıracak fikirlerim var. Ben zekama, gençliğime ve güzelliğime güveniyorum.* Stratejin nedir? Bunu bir ekiple mi oluşturdunuz? Yoksa “ben”ci bir insan mısın?- Benci bir insanım ama tabii ki cahil değilim. Büyüklerimin lafını dinliyorum.* Dünya starı olmak için ciddi ekiplerle çalışmak gerekmiyor mu?- Hayır. Yeni çıkan sanatçı abiler ve ablalarda acayip bir profesyonelleşme var. “Makyajım sokağa çıkarken tam olsun”, “Kıyafetimde bir kırışıklık olmasın” gibi doğallıklarından uzaklaşıp farklı bir imaja bürünüyorlar. Sonra da yanlış anlaşılıp kayboluyorlar. Bu yaşam tarzını demode buluyorum. Ben gelişine yaşıyorum. Emrah (Karaduman) bana “Cevapsız Çınlama” şarkısı için teklif getirdi. Teklifini kabul ettim ve yaptım. Sonrasını düşünmedim. Sonrasında da sesime daha uygun bir şarkı seçebilirim dedim. İyi olan her şeyi değerlendirmek istiyorum. Yurtdışında da bunun gibi benzer stratejilerle yükselmek istiyorum. * Bahsettiğin abiler ve ablaların senin gibi yaş avantajı yok ama...- Sonuçta herkesin kusurları vardır. Benim de öyle. Ama ben onları saklamayı da sevmiyorum. Ben insanların beni doğallığımla görmesini istiyorum. Beni televizyonda görüp sonra dışarıda görenler “Daha güzelmişsin, daha uzunmuşsun, zayıfmışsın” diyor. Bu, her zaman doğal halimle çıktığım için böyle. Normalde hep “Televizyondakinden daha çirkinmiş” derler ya. Ben bunu istemiyorum. Böyle yaşamayı seviyorum.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >