Orta seviyeye taze kan: LG Q7, Q7 Alpha ve Q7 Plus tanıtıldı

LG Q7
LG Q7

Güney Kore merkezli LG, orta seviyeye özel olarak geliştirdiği Q7 ailesini tanıttı. Q7, Q7 Alpha ve Q7 Plus modellerinin yer aldığı ailenin ne zaman satışa çıkacağı şimdilik bilinmiyor.

Uzun süredir beklenen ve Mayıs'ın ilk haftasında tanıtılan Snapdragon 845 yongalı LG G7 ThinQ, satış rakamlarında beklentilerin üzerine çıkmış durumda. Hatta öyle ki, ön siparişlere göre G6'daki rakamlar ikiye katlanmış, bu da esasında Güney Koreli şirketin büyük başarı elde ettiği anlamına geliyor. Tepe seviyesinde elde edilen bu başarıyı giriş / orta sınıfta da devam ettirmek isteyen LG, hamlelerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Q7 de duyuruldu.

LG'nin orta seviyeye konumlandırdığı Q7 ailesinde parmak izi okuyucu telefonun arkasında flaş ve kameranın altına konumlandırılmış durumda.
LG'nin orta seviyeye konumlandırdığı Q7 ailesinde parmak izi okuyucu telefonun arkasında flaş ve kameranın altına konumlandırılmış durumda.

Üç farklı seçenek sunuluyor

Birçok farklı şirketin uyguladığı gibi üç farklı versiyonla çıkan LG Q7, Q7 Alpha ve Q7 Plus modellerini de barındırıyor. Q7'de 5.5 inç'lik Full HD+ Full Vision (2160 x 1080 piksel) çözünürlükte görüntüler oluşturabilen bir ekran yer alıyor. Hem Q7'de hem de Q7 Alpha'da 8 çekirdekli 1.5 GHz'lik işlemci; 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı bulunuyor. İki modelde de arkada 13 MP önde ise 5 MP'lik kamera yer alıyor. Öte yandan Q7 Plus'ta ise 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 16 MP arka, 8 MP / 5 MP'likkameralar sunuluyor.

Ortak özellikler arasında ses performansını önemli oranda etkileyen Hi-Fi Quad DAC yer alıyor. Ayrıca IP68 sertifikası, 3000 mAh kapasitede batarya ve Android 8.0 Oreo da detaylar arasında. Şu anda ürünün ilk etapta hangi ülkelerde satılacağı bilinmediği gibi fiyata dair herhangi bir bilgi de yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >