PES 2022 tamamen ücretsiz olabilir

PES 2022
PES 2022

KONAMI oyun şirketinin yaklaşmakta olan oyunu PES 2022 ile ilgili dikkati çekici bir iddia ortaya atıldı. Andy Robinson isimli bir oyun editörü, katıldığı bir podcast yayınında PES 2022'nin ücretsiz bir oyun olarak yayınlanacağını açıkladı. İddianın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı henüz bilinmiyor.

KONAMI'nin popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer'ın yaklaşmakta olan yeni sürümüyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Andy Robinson isimli bir editör, katıldığı bir podcast yayınında oyunla ilgili büyük yeniliklerin yaşanacağını öne sürdü. Eğer iddialar gerçek olursa, bu durumun en çok da oyunseverleri memnun edeceğini söyleyebiliriz.

"PES 2022, tamamen ücretsiz bir oyun olacak"

Andy Robinson'un açıklamalarına göre PES 2022, ücretsiz bir oyun olarak piyasaya sürülecek. Böylelikle oyuncular, PES 2022'ye sahip olmak için herhangi bir ödeme yapmak zorunda kalmayacaklar. Şirket muhtemelen, yaklaşmakta olan oyunundan oyun içi ögelerle para kazanmaya çalışacak. Ancak bu iddianın asılsız olma ihtimalinin de var olduğunu unutmamak gerekiyor.

KONAMI'nin neden böyle bir şey planladığını anlamak zor. Zira şirket, PES 2021'i yeni bir oyun olarak piyasaya sürmek yerine oyun içi güncelleme olarak yayınlamış, adıl odaklarının PES 2022 olduğunu açıklamışlardı. Ayrıca PES'in normal sürümüne kıyasla biraz daha sadeleştirilmiş versiyonu PES Lite, zaten ücretsiz olarak piyasaya sürülüyor. Kafa karıştıran iddia, bir süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >