PES tutkunlarına müjde: Türkiye ligi geliyor

PES 2018 Türk Ligi geliyor.
PES 2018 Türk Ligi geliyor.

PES 2018’in çıkmasıyla birlikte KONAMI, TFF ile ortak çalışmaya başlayacak. Bu sene PES 2018’de Türk takımlarının yer almasının ardından önümüzdeki yıllarda Türkiye’den tüm Süper Lig takımlarının oyunda olması bekleniyor…

KONAMI, PES 2018’i çıkarmadan önce oyunda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yer alacağını açıklamıştı. 14 Eylül’de (bugün) satışa sunulacak olan PES 2018, yer alan Türk takımlarıyla Türkiye’de oyunu bekleyen kullanıcılar için daha cazip hale gelmişti. Resmi lisanslı formalar, lisanslı yüz ve hareket benzetmeleri ve tüm kusursuz özelliklerle KONAMI, Türk takımlarını oyuna adapte ederken yeni bir müjdeli haber de çok geçmeden geldi.

Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Belhanda, Gomis, Soldado, Valbuena, Pepe, Nasri ve Eto’o gibi yıldızlar PES severlerin karşısına PES 2018 ile birlikte çıkacak. Bunun üzerine serinin önümüzdeki oyunlarında yalnızca üç büyük takımımızın değil tüm Türkiye Ligi’nin bulunması yönünde çalışmalar da başlatıldı. Serinin 2019 veya 2020 sürümünde tüm ligimizin olması Türk PES oyuncularında büyük bir heyecan yaratmayı başardı.

PES 2018, Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için oynanabilir olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >