PlayStation Plus abonelerine Ağustos ayında ücretsiz sunulacak oyunlar belli oldu

PlayStation oyunları
PlayStation oyunları

Her ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak dağıtılan birçok farklı uygulama var. Son olarak Ağustos ayında ücretsiz olarak indirilebilecek oyunların tamamı da belli oldu.

Sony, PS Plus aboneliği olan tüm kullanıcılar için her ay bazı oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Bu kapsamda son olarak Ağustos ayı için ücretsiz şekilde indirilebilecek oyunların tam listesi belli oldu. Listenin tamamına bakıldığında Sony'nin çıtayı yükselttiği net bir şekilde görülebiliyor. Zira eskiden tek tip olan aylık ücretsiz oyunlar şu anda önemli oranda çeşitlilik kazanmış durumda.

Yapımcılığını Avalanche Software'in üstlendiği Just Cause 3; aksiyon hissiyatı ve başarılı grafikleriyle ön plana çıkan başarılı aksiyon oyunlarından biri.
Yapımcılığını Avalanche Software'in üstlendiği Just Cause 3; aksiyon hissiyatı ve başarılı grafikleriyle ön plana çıkan başarılı aksiyon oyunlarından biri.

PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vita'yı PS Plus aboneliğiyle kullanan kişiler için geçerli olan ücretsiz oyunların tamamı şöyle:

PS Plus Ağustos 2017 ücretsiz oyunlar

  • PlayStation 3: Super Motherload ve Snake BallPlayStation 4: That’s You, Just Cause 3, Assassin’s Creed: Freedom Cry
    PlayStation Vita: Downwell ve Level 22

Halihazırda PS Plus abonelerine Temmuz ayı kapsamında PlayStation 4 tarafında Until Dawn ve Game of Thrones: A Telltale Series ücretsiz olarak sunuluyor. Elbette bu oyunları ücretsiz şekilde indirmek isteyenlerin biraz aceleci davranması şart; zira birkaç gün içinde az önce listesini paylaştığımız oyunlara geçiş yapılacak. Eylül ayı için de PS Plus abonelerine özenle seçilmiş oyunların ücretsiz olarak indirilebilir hale getirileceği tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >