PlayStation Plus, önümüzdeki hafta bedava olarak kullanılacak

Sony'nin oyun son oyun konsollarında (Playstation Vita, PSP, Playstation 3 ve Playstation 4) kullandığı Playstation Plus sistemi 22 Şubat tarihinde başlayacak olan etkinlikle birkaç günlüğüne bedava olarak kullanılabilecek.

Sony'in kendi oyun konsolları için kullandığı Playstation Plus sistemi ile oyun severler bir çok oyunu internet üzerinden indirip, konsollarında oynayabiliyor, oyunları satın alabiliyordu. Fakat Sony 22 Şubat'ta başlayacak bir etkinlik ile oyun severleri mutlu edeceğe benziyor. Bu etkinlik ile bedava oyun ve uygulamalar veya özel indirimler gibi pek çok ayrıcalığa sahip olabileceksiniz.

22 Şubat tarihinde başlayacak olan etkinlik ile oyun severler Playstation Plus sistemini ücretsiz olarak kullanabilecek. Etkinlik 26 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Yeni nesil oyun konsollarında oyun severler çoklu oyuncu modlarını deneyimlemek için fazladan çevrim içi servislere para ödemek zorunda kalıyor. İlk olarak 2002 yılında Xbox Live ile başlayan bu sistem, daha sonra Sony tarafından da kullanılmaya başlanmış, yeni konsollarından biri olan PlayStation 4 ile uygulanmaya başlamıştı. Yapılan son açıklamalara göre bu sistemi kullanan ve abone olan oyun severlerin sayısının 20 milyondan fazla olduğu söyleniyor. Yani hali hazırda bu sistem Sony için önemli bir gelir kaynağını oluşturuyor diyebiliriz.

Sony, bu çevrim içi servise daha abone olmamış fakat olmayı düşünenleri cezp etmek ve dikkatlerini çekmek için önemli bir etkinliğe imza atacak. 22 Şubat 2017 – 26 Şubat 17 tarihleri arasında yapılacak olan etkinlik ile kullanıcılar sistemi ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. Bu tarihler arasında tüm oyuncular istedikleri oyunun çoklu ve eşli oyuncu modlarını oynayabilecekler. Tüm oyuncular bu zaman süresince çevrim içi servisi ücretsiz kullanıma hakkı verilmiş olacak. Bakalım bu etkinlik kararı ne kadar oyuncuyu sisteme abone etmeye ikna etmiş olacak. Etkinlik verilerini Sony paylaşıp paylaşmayacağı hakkında bilgi vermedi.

BONUS: PlayStation Plus, PlayStation Store'dan satın alınabilen ve harika özelliklere erişim sağlayan bir abonelik hizmetidir. Bu hizmet sayesinde:
Bir yılda ekstra ücret ödemeden sahip olabileceğiniz 45'ten fazla oyunla hemen oyun koleksiyonu oluşturabilirsiniz.


60 dakikalık Tam Oyun Denemeleri ile oyunları deneyebilirsiniz.


PlayStation Store'daki birçok içerik için büyük indirimlerden faydalanabilirsiniz.


Ekstra ücret ödemeden PlayStation 3'ünüz için düzinelerce özel simge ve dinamik tema indirebilirsiniz.


Oyun demolarına ve beta denemelerine erken erişebilirsiniz.

Automatic Update (Otomatik Güncelleme) ve Online Storage (Çevrimiçi Depolama) gibi özel özellikleri kullanabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >