Pokemon Go furyası The Walking Dead ile devam edecek

The Walking Dead: Our World.
The Walking Dead: Our World.

The Walking Dead: Our World oyunu, Pokemon Go’ya rakip olmaya aday. Oynanabilirlik açısından büyük benzerlikler gösteren iki oyunun rekabeti oyuncular için keyifli bir tercih sıkıntısı yaratabilir…

2016 yılının yaz aylarını bir çılgınlık ile kaplamayı başaran Pokemon Go, birçok kullanıcı için vazgeçilmez bir oyuna dönüşerek kullanıcıları kendine saatler, günler boyunca bağlayabilmişti. Şimdi farklı bir türde bir AR oyunu herkesin yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. AMC ve geliştirici Next Game, yayınladıkları açıklamayla iOS ve Android için konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyunu The Walking Dead: Our World’ü duyurdu.

The Walking Dead: Our World temelde zombiler ile gerçek dünya figürlerinin dünyada savaşmasını içeriyor. Hayatta kalanları kurtarmak amacıyla hareket edilen oyunda kan, vahşet ve ölümün tam merkezde olması oyunu Pokemon Go’nun aksine çocuklar için çok da iyi bir tercih olmasını engelliyor. Daha çok yetişkinler için oynanabilir olduğu söylenebilecek oyunda Apple ARKit ve Google ARCore teknolojileri kullanılacak. ARKit ve ARCore, sunuldukları zaman milyonlarca iPhone ve Android telefona artırılmış gerçeklik teknolojilerini getirmeyi başaracak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >