POMEM sonuçları açıklandı

Arşiv
Arşiv

27. Dönem POMEM sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı'nın değerlendirmelerinin ardından açıklandı. https://www.pa.edu.tr/ adresinden yapılan açıklamada "27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir" denildi.

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı'nın sitesinden yapılan açıklamayla duyuruldu.

Sınav sonucunu öğrenmek için tıklayınız

Yapılan yazılı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Posta yoluyla tebligat gönderilmeyecek"

"27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

"Yedek planlamalar da resmi internet sitesinden yapılacak"

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanı Soylu duyurmuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik toplantısının ardından AK Parti Tokat İl Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıda gençlerden Polis Meslek Yüksek Okulu (POMEM) mülakatlarıyla ilgili gelen soru üzerine Bakan Soylu mülakat sonuçlarının 2 gün içinde açıklanacağını belirterek "Galiba 20'nin üzerinde polis okulunda sınavlar yapıldı. İlk önce KPSS belirlendi. Sonra ön sağlık, sonra spor, ardından da mülakatlar. Şimdi çok doğal olarak bunların hepsi bir süreç. Siz girdikten sonra da giremeyenlerin çeşitli sebeplerden dolayı, pandemi olması dolayısıyla onlara da hak verdik. Eylülün ilk haftası bitti mi mülakatlar. Zannediyorum 2 gün içinde açıklanacak mülakatlar" açıklamasında bulunmuştu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >