Putin'in gizlediği hastalık: Kanser olduğu iddia edildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Rusya ve Ukrayna arasında 19 gündür devam eden savaş giderek şiddetleniyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünyayı nükleer silah ile tehdit etmesiyle sağlıklı kararlar veremediği belirtildi. ABD'de çalışmalarını sürdüren istihbarat şirketinden Putin için kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü iddia etti.

Putin'in Ukrayna'ya saldırı emrinin arkasındaki gerçeği açıkladılar. 69 yaşındaki Rus liderin öfkesi, davranışlarındaki anormallikler, şişkin görünmesi hastalığı hakkında ipucu veriyor. Ukrayna'ya savaş başlatarak tüm dünyada dengeleri değiştiren Putin'in hasta olduğu ve bu nedenle sağlıklı karar veremediği iddia edildi.

Putin'in kanser tedavisi olduğu iddia edildi

Daily Star'ın haberine göre Putin'e kanser teşhisi kondu. Kanserle mücadele eden Vladimir Putin, steroid tedavisinin yan etkilerini hissediyor. Düzensiz ve çok çabuk karar veren birine dönüşen Putin'in savaş kararının arkasındaki gerçeğin de kanser olduğu belirtildi.

Putin Parkinson hastası olabilir mi?

Aynı kaynaklar kanser dışında Parkinson hastalığının da ihtimaller arasında olduğunu belirtti. Putin'in net bir şekilde düşünememesinin olumlu olumsuz sonuçlar hakkında çıkarım yapamamasının en belirgin nedeninin hastalığı olduğunu iddia eden istihbarat firmasına henüz Kremlin'den bir yalanlama gelmedi.

"Misafirlerden uzak duruyor"

İngiliz basını Putin'in kendisini misafirlerden fiziksel olarak tecrit ettiğini bunun bir hastalık korkusu olduğunu belirtti. Macron ile Putin'in o fotoğrafı gündem olmuş, iki liderin arasındaki boşluk dikkat çekmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >