Rapçi Gazapizm üzerinde uyuşturucu ile yakalandı

Gazapizm lakaplı Anıl Murat Acar İzmir Çeşme'de üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.
Gazapizm lakaplı Anıl Murat Acar İzmir Çeşme'de üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.

Türkiye'nin en çok izlenilen dizilerinden Çukur'da çalan 'Heyacanı Yok' müziğiyle tanınan Gazapizm olarak bilinen rapçi Anıl Murat Acar, üzerinde 0.73 gram kokain ile yakalandı. Emniyette hakkında işlem başlatılan rapçi, daha sonrasında serbest bırakıldı.

Yaptığı 'Heyecanı Yok' rap müziği ile adından sıkça söz ettiren Gazapizm lakaplı rapçi Anıl Murat Acar, İzmir Çeşme'de uyuşturucu ile yakalandı. Elde edilen bilgiye göre 10. Alaçatı Ot Festivali kapsamında Alaçatı'da bir eğlence merkezi etrafında durumdan şüphelenen polis ekiplerince aranan rapçinin üzerinde 0.73 gram kokain bulundu.

Emniyet ekiplerince serbest bırakıldı

İzmir Çeşme'de emniyet ekiplerince yapılan aramada üzerinde uyuşturucu bulunan Gazapizm lakaplı Anıl Murat Acar, emniyete götürüldü. Üzerinde 0.73 gram kokain bulunduran rapçinin, ifadesi alındıktan sonra serbestbırakıldı.

Bu hayatın 'Heyecanı Yok'

Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan sokak mafya dizisi Çukur'da çalan 'Heyecanı Yok' müziğinin sahibi Gazapizm, YouTube üzerinde bu şarkısıyla 170 milyonun üzerinde bir izlenme rakamı yakaladı.

Gazapizm kimdir?

Gazapizm, gerçek adıyla Anıl Acar, 20.01.1988 yılında Elazığ’da doğdu. Acar, 1997 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. Lisede tanıştığı rapçiler Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüyle ilgilenmeye başladı.

Gazapizm, 2003 senesinde ilk rap şarkısını yazdı ve kendi evinde deneme kayıtları almaya başladı. 2004 yılında Gardiyan ve Sivo ile birlikte YMF (Yalı Mcs Family) çatısını kurdular ve Balçova da kurdukları stüdyoda kendi kayıtları yanı sıra bir çok MC’ye de destek oldular.

Gazapizm Heyecanı Yok şarkısıyla yılın en iyi şarkısı ödülünün sahibi olmuştu.
Gazapizm Heyecanı Yok şarkısıyla yılın en iyi şarkısı ödülünün sahibi olmuştu.

Başrollerini, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkal ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Çukur Dizisinin de müziği olan Heyecanı Yok şarkısı YouTube’da şimdiye kadar 170 milyon kez dinlendi. Gazapizm, 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde ‘Heyecanı Yok’ şarkısıyla En İyi Şarkı ödülünü kazandı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >