Recep İvedik filmine göndermede bulanan Zafer Algöz’e Şahan Gökbakar’dan jet yanıt

Recep İvedik.
Recep İvedik.

“Recep İvedik isterse 17 milyon gişe yapsın yine de o filmde oynamam” sözlerinin sahibi Zafer Algöz’e Şahan Gökbakar’dan yanıt gecikmedi.

Önceki gün Recep İvedik filmiyle ilgili olarak “17 milyon gişe yapsa da o filmde oynamam” diyen Zafer Algöz'e şok yanıt.

Zafer Algöz: O film 17 milyon gişe yapsa da oynamam
“İnsanların sahneye çıkma çabaları”
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 filminin galasında Zafer Algöz'e yanıt verdi. Gökbakar “Duymadım. Bizi birinci filmden itibaren, çok seveni çok beğeneni olduğu kadar eleştireni de oldu. Biz kulağımız kapattık, bildiğimizi yaptık. İnsanları güldürmek için elimizden geleni yaptık. Eleştirilere pek kulak asmadık. Biz güldürmek için film çekiyoruz. Doğaldır, çok büyük, ses getiren bir proje. Yayınlandığı hafta hem ekonomiye katkısı çok fazla oluyor, hem herkes bu filmi konuşuyor. O yüzden doğaldır insanların kenarından köşesinden sahneye çıkma çabaları" dedi.
“İnsanların sahneye çıkma çabaları” Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 filminin galasında Zafer Algöz'e yanıt verdi. Gökbakar “Duymadım. Bizi birinci filmden itibaren, çok seveni çok beğeneni olduğu kadar eleştireni de oldu. Biz kulağımız kapattık, bildiğimizi yaptık. İnsanları güldürmek için elimizden geleni yaptık. Eleştirilere pek kulak asmadık. Biz güldürmek için film çekiyoruz. Doğaldır, çok büyük, ses getiren bir proje. Yayınlandığı hafta hem ekonomiye katkısı çok fazla oluyor, hem herkes bu filmi konuşuyor. O yüzden doğaldır insanların kenarından köşesinden sahneye çıkma çabaları" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >