Renault, yeni binek otomobil fiyatlarını duyurdu!

​Renault, yeni binek otomobil fiyatlarını duyurdu!
​Renault, yeni binek otomobil fiyatlarını duyurdu!

Dünyanın en büyük otomobil firmaları arasında gösterilen Renault, Türkiye’deki binek otomobil fiyatlarını güncellemeye karar verdi. 4-17 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak fiyatlar için birçok sosyal medya kullanıcısı tepki dolu içerikler yayınlamaya başladı. En ucuz sıfır Renault otomobili minimum 97.900 TL olarak fiyatlandırıldı…

Birçok farklı otomotiv şirketinin fiyat politikaları kullanıcılar tarafından eleştirilirken bu politikaların hemen hemen tamamı çeşitli parametrelerle değişiklik göstermeye devam ediyor. Fiyat değişikliğitrendine son olarak Renault dahil oldu. Firma, Türkiye’deki binek otomobil fiyatlarını yukarı çekti. Otomobil forumlarında yankı uyandıran söz konusu fiyat listesi, tüketicileri sıfır otomobil almaktan caydırabilir.

Renault müşteri kaybedebilir!

Renault, binek otomobillerin büyük bir kısmına zam yapmakla kalmayıp hurda araç teşviki için gerçekleştirilen ÖTV indirimli fiyatlara da zam uyguladı. Daha önce hiç araba kullanmamış ya da 16 yaşından daha eski arabası olmayan kişiler de hurda araç teşvikinden faydalansalar bile fiyatlar yine büyük ölçüde ‘pahalı’ olarak değerlendirilebilir. Otomotiv Distribütörleri Derneği, Ağustos 2018 raporunda, Ağustos 2017’ye kıyasla binek otomobil satışlarının %50’den daha fazla azaldığını açıklamıştı. Renault gibi ülkemizde faaliyet gösteren firmaların zamları, potansiyel alıcı sayısını da düşüşe geçirdi.

Renault tarafından yayınlanan yeni fiyatlar!

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >