Resmen açıklandı: Efsane geri döndü

Ronaldinho Barcelona Brezilya Büyükelçisi oldu
Ronaldinho Barcelona Brezilya Büyükelçisi oldu

FC Barcelona, Ronaldinho'nun önümüzdeki yıllarda Brezilya'da yapılacak çeşitli etkinliklerde Barcelona'nın büyükelçisi ve temsilcisi olacağı konusunda anlaşmaya vardı.

Ronaldinho FC Barcelona'nın Brezilya temsilcisi oldu. Efsanevi futbolcunun Barcelona'nın düzenleyeceği dünya çapındaki kliniklere, eğitim oturumlarına ve kurumsal etkinliklere katılacağı ve kulübün etkinlikleri arasında yer alan 'Legends' adlı projenin bir parçası olacağı belirtildi.

Tecrübelerini çocuklara anlatacak

Barcelona ve Ronaldinho'nun futbol akademileri, hem marka hem de bununla olası dernekler açısından farklı yollar arayacak. Ronaldinho ayrıca bazı okullarda açılış ve kapanış törenlerinde yer alacak ve eğitim görüşmelerindeki tecrübelerini paylaşacağı etkinliklere katılacak.

UNICEF'e katkı sağlayacak
Ronaldinho, UNICEF ile ilgili FC Barcelona Vakfı etkinliklerine de katılacak. Masia 360 projesi, katılan sporcuların eğitimi ve koçluğu ile Brezilya'nın mevcut olduğu Barcelona'nın projelerinden bir diğeri olacak.

Anlaşma, Ronaldinho ve Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun katılımıyla Camp Nou'da yapılacak. Ardından, medya Brezilyalı yıldızın fotoğraflarını kulüp müzesinde çekebilecek.

(FCBEscola)



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >