Reytinglerde düşüş yaşayan Çukur'dan öyle bir isme teklif gitti ki!

​Reytinglerde düşüş yaşayan Çukur'dan öyle bir isme teklif gitti ki!
​Reytinglerde düşüş yaşayan Çukur'dan öyle bir isme teklif gitti ki!

Pazartesi akşamlarının güçlü yapımı Çukur, son haftalarda kaybettiği kanı o isimle tazelemeyi hedefliyor.

Uçankarga hesabının haberine göre; bu sezona damga vuran dizilerin başında gelen Çukur, birkaç hafta öncesine kadar reytinglerde zirveyi kimseye bırakmazken son haftalarda ciddi bir düşüş yaşıyor.

Son reytinglerde Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün arkasında kalan Çukur yeniden atağa geçmek için oyuncu kadrosuna yeni isimler almayı hedefliyor.

Hedefteki isim Serenay Sarıkaya
Çukur dizisinin düşen reytinglerini tekrardan yukarı çıkarmak için son olarak Fi/Çi adlı internet dizisinde rol alan oyuncu Serenay Sarıkaya'ya teklif götürdü. Sarıkaya'nın teklifi kabul edip etmediği ise henüz bilinmiyor.
Hedefteki isim Serenay Sarıkaya Çukur dizisinin düşen reytinglerini tekrardan yukarı çıkarmak için son olarak Fi/Çi adlı internet dizisinde rol alan oyuncu Serenay Sarıkaya'ya teklif götürdü. Sarıkaya'nın teklifi kabul edip etmediği ise henüz bilinmiyor.
Serenay Sarıkaya hakkında
15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı.
İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak populeritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi. Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.
Serenay Sarıkaya hakkında 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak populeritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi. Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >