Rol aldığı diziden bir sebeple gönderilen 10 ünlü oyuncu

Rol aldığı diziden gönderilen oyuncular

Birçok ünlü oyuncu çeşitli sebeplerle yer aldıkları projeden ayrılmayı tercih eder. Fakat bazıları var ki onların ayrılma nedeni diğer meslektaşlarından oldukça farklı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, rol aldığı projeden karıştığı kavga sebebiyle çıkartıldı. Bu durum daha önce rol aldığı diziden bir sebeple gönderilen isimleri hatırlattı.

Biz de sizler için bu içerik içerisinde, rol aldığı diziden gönderilen 10 ünlü oyuncuyu ve projelerinden gönderilme sebeplerini sıraladık.

Su Kutlu

                                    
                                    Yayınlandığı dönemde oldukça çok izlenen Güzel Köylü dizisinde rol alan Kutlu, dizinin çekildiği Muğla'da bir kavga olayına karışmıştı. Bu durumun dizinin imajına zarar verdiği belirtilmiş ve Kutlu projeden çıkarılmıştı.
Su Kutlu Yayınlandığı dönemde oldukça çok izlenen Güzel Köylü dizisinde rol alan Kutlu, dizinin çekildiği Muğla'da bir kavga olayına karışmıştı. Bu durumun dizinin imajına zarar verdiği belirtilmiş ve Kutlu projeden çıkarılmıştı.
Ceren Hindistan

                                    
                                    Son dönemlerde kanser tedavisini tamamlayıp sağlığına kavuşan kızıyla gündeme gelen oyuncu Ceren Hindistan, rol aldığı Sakarya Fırat dizisinden çıkarılmıştı. Oyuncunun çıkarılma sebebi, çekim takvimini aksatması olarak gösterilmişti.
Ceren Hindistan Son dönemlerde kanser tedavisini tamamlayıp sağlığına kavuşan kızıyla gündeme gelen oyuncu Ceren Hindistan, rol aldığı Sakarya Fırat dizisinden çıkarılmıştı. Oyuncunun çıkarılma sebebi, çekim takvimini aksatması olarak gösterilmişti.
Caner Kurtaran

                                    
                                    Yaprak Dökümü dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Caner Kurtaran, kendisine tanınırlık kazandıran rolünü; çekim saatlerini aksatmak, sorumsuz ve disiplinsiz davranmak gibi sebeplerden kaybetti.
Caner Kurtaran Yaprak Dökümü dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Caner Kurtaran, kendisine tanınırlık kazandıran rolünü; çekim saatlerini aksatmak, sorumsuz ve disiplinsiz davranmak gibi sebeplerden kaybetti.
Dağhan Külegeç

                                    Ünlü oyuncu, Kavak Yelleri dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılmış daha sonra karakterinin ölmediği belirtilmiş ve diziye geri dönmüştü. Bu durum oldukça tartışılmıştı. Külegeç'in diziden gönderilme sebebi; dizinin yönetmeni Jale İncekol'un kafasına plastik sandalye fırlatmış olmasıydı.
Dağhan Külegeç Ünlü oyuncu, Kavak Yelleri dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılmış daha sonra karakterinin ölmediği belirtilmiş ve diziye geri dönmüştü. Bu durum oldukça tartışılmıştı. Külegeç'in diziden gönderilme sebebi; dizinin yönetmeni Jale İncekol'un kafasına plastik sandalye fırlatmış olmasıydı.
Hande Subaşı

                                    
                                    Manken ve oyuncu Hande Subaşı, Elveda Rumeli dizisinde Vahide rolünü canlandırıyordu. Fakat belirli bir süreden sonra rolü meslektaşı Berrak Tüzünataç oynamaya başladı. Çünkü Subaşı'nın annesi setten bir an olsun çıkmıyordu ve kızının sahnelerine hep karışıyordu.
Hande Subaşı Manken ve oyuncu Hande Subaşı, Elveda Rumeli dizisinde Vahide rolünü canlandırıyordu. Fakat belirli bir süreden sonra rolü meslektaşı Berrak Tüzünataç oynamaya başladı. Çünkü Subaşı'nın annesi setten bir an olsun çıkmıyordu ve kızının sahnelerine hep karışıyordu.
Selin Demiratar

                                    
                                    Adanalı dizisinin başrollerinden birisi olan Demiratar, hem performans düşüklüğü hem de set içerisinde yapmış olduğu kaprisler sebebiyle diziden çıkarıldı.
Selin Demiratar Adanalı dizisinin başrollerinden birisi olan Demiratar, hem performans düşüklüğü hem de set içerisinde yapmış olduğu kaprisler sebebiyle diziden çıkarıldı.
Selen Seyven

                                    
                                    Ünlü oyuncu Selen Seyven, rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinden gönderilmişti. Oyuncunun projeden ayrılmasına neden olan şeyse, sette yaşadığı tartışmalardı.
Selen Seyven Ünlü oyuncu Selen Seyven, rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinden gönderilmişti. Oyuncunun projeden ayrılmasına neden olan şeyse, sette yaşadığı tartışmalardı.
Ezgi Asaroğlu - Beste Bereket - Ushan Çakır
Oyuncu Beste Bereket'in rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nu tehdit etmesi ve Ushan Çakır'ın Asaroğlu'nun boğazını sıkması büyük tartışma konusu olmuştu. Sonunda üç ismin de Leyla ile Mecnun dizisinden ayrılmalarına karar verilmişti.
Ezgi Asaroğlu - Beste Bereket - Ushan Çakır Oyuncu Beste Bereket'in rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nu tehdit etmesi ve Ushan Çakır'ın Asaroğlu'nun boğazını sıkması büyük tartışma konusu olmuştu. Sonunda üç ismin de Leyla ile Mecnun dizisinden ayrılmalarına karar verilmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >