Sabriye şaşırttı! Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor
Survivor

Survivor'da gönüllüler takımından Elif ve Gökhan, ünlüler takımından ise İlhan ve Serhat eleme potasına girdi. İşte bu hafta elenen isim!

Kıbrıs finaline adım adım yaklaşırken Survivor'da hızlı eleme dönemi başladı. Bu hafta elenen isim ise Gökhan oldu.

Sabriye şaşırttı!

                                    Sona doğru yaklaşırken en güçsüz isimler arasında gösterilen Sabriye, dünkü dokunulmazlığı kazanarak şaşırttı.
Sabriye şaşırttı! Sona doğru yaklaşırken en güçsüz isimler arasında gösterilen Sabriye, dünkü dokunulmazlığı kazanarak şaşırttı.
Gökhan elendi

                                    Eleme potasına ünlüler takımından İlhan ve Serhat da girdi.Elenen isim gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan oldu.
Gökhan elendi Eleme potasına ünlüler takımından İlhan ve Serhat da girdi.Elenen isim gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan oldu.
Gökhan Gözükan kimdir?

                                    34 yaşındaki Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan, aynı zamanda vücut geliştirme sporu da yapıyor.Gökhan'ın diğer mesleği ise modellik ve oyunculuk.
Gökhan Gözükan kimdir? 34 yaşındaki Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Boks ile yakından ilgilenen Gökhan, aynı zamanda vücut geliştirme sporu da yapıyor.Gökhan'ın diğer mesleği ise modellik ve oyunculuk.
 "Oyun içinde oyunlar olabiliyor"

                                    Gökhan bu karar sonrası şu açıklamayı yaptı: "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."
"Oyun içinde oyunlar olabiliyor" Gökhan bu karar sonrası şu açıklamayı yaptı: "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >