Samsung Galaxy Fold 2'de katlamanın formu değişebilir

Samsung Galaxy Fold 2
Samsung Galaxy Fold 2

Samsung, Galaxy Fold 2'de katlama konusunda yepyeni bir sisteme geçilebilir.

İlk modelde defter gibi bir katlama mekanizması vardı. Fakat 2020'de çıkması beklenen yeni modelde dikey katlama kullanılabilir.

Mobilteknolojilerde bu yıl en fazla gündeme gelen konulardan biri katlanabilir telefonlar. Her ne kadar ekran ve menteşede yaşanan problemler Samsung Galaxy Fold ya da Huawei Mate X'i sekteye uğratsa da şirketler önümüzdeki sene yeni modellerde benzerproblemleryaşanmaması için sıkı çalışıyor.

Dikey olarak katlanabiliyor

Yeni sızan fotoğraflar, Galaxy Fold 2'nin Motorola Razr benzeri bir modele sahip olacağını gösteriyor. Yani en azından sızıntılarıyla bilinen Iceuniverse'nin paylaştığı fotoğraflardan bu anlaşılıyor.

Samsung Galaxy Fold, kitap gibi katlanabilir bir yapıya sahip. Galaxy Fold normal şartlarda kitap gibi açılan bir yapıya sahipti. Ancak yeni model dar bir ekranla dikey olarak katlanıp açılabiliyor. Dikkat çekici diğer bir ayrıntıysa son dönemlerde akıllı telefonlarda karşımıza fazlasıyla çıkan ekrana gömülü kamera sistemi.

Galaxy Fold neler sunuyor?

Galaxy Fold, 7nm mimariyle tasarlanan yonga seti barındırıyor. Ayrıca dahili bellek tarafında ise 512 GB sunuluyor. GalaxyFold'da iki tane batarya var ve özel bir teknolojiyle bataryaların kapasitesi birleşiyor. Böylece toplamda 4300 mAhkapasite elde ediliyor.

Üç tane arkada ve iki tane yanda ve bir tane de önde kamera yer alıyor. Yani telefonu hangi şekilde tutulursa tutulsun size bir kamera bakmış oluyor.

7.3 inç'lik esnek ekrana büyüyebilen Galaxy Fold böylece aslında bir tabletdeneyimi sunmuş oluyor. Üç uygulamanın ekrana getirilmesiyle farklı işlemlerinyapılıyorolması da büyük bir avantaj. Ayrıca sürükle - bırak yöntemiyle pencereler arasındaki boyutu ayarlamak mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >