Samsung Galaxy S8'i bekleyenler için kötü haber: Çıkış tarihi ertelenebilir

samsung galaxy s8
samsung galaxy s8

Güney Koreli şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre yeni nesil üst seviye akıllı telefon Galaxy S8'in çıkış tarihi erteleniyor.

Android ekosisteminin en büyük oyuncusu olan Samsung, Mobile World Congress kapsamında yeni tabletlerini duyurmuş; Galaxy S8'in tanıtım ve çıkış tarihini tarihini açıklamıştı. Devrimsel yeniliklere sahip olan Galaxy S8'in 29 Mart'ta tanıtılacağı ve ardından 10 Nisan itibariyle satışa çıkacağı ifade edilmişti. Ancak bu süreç uzayacak gibi görünüyor. Keza şirkete yakın analistlerin yaptığı açıklamalara göre yeni telefonun çıkışı 28 Nisan'ı bulacak.
Ertelemenin en büyük sebebi Qualcomm olabilir
Gecikmenin en büyük sebebi yeni nesil Qualcomm Snapdragon 835 olarak belirtiliyor. Bu yonga setinde verimin şimdilik düşük olduğu ve dolayısıyla üretimde çeşitli sıkıntılar yaşanabildiği ifade ediliyor. 

Şimdilik 
Samsung cephesinden konuyla ilgili yapılan herhangi bir açıklama yok. Ancak duyuru ve satışa çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte Güney Koreli şirketin yeni bilgiler vereceği aşikar.
Ertelemenin en büyük sebebi Qualcomm olabilir Gecikmenin en büyük sebebi yeni nesil Qualcomm Snapdragon 835 olarak belirtiliyor. Bu yonga setinde verimin şimdilik düşük olduğu ve dolayısıyla üretimde çeşitli sıkıntılar yaşanabildiği ifade ediliyor. Şimdilik Samsung cephesinden konuyla ilgili yapılan herhangi bir açıklama yok. Ancak duyuru ve satışa çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte Güney Koreli şirketin yeni bilgiler vereceği aşikar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >