Savaşçı dizisinden sosyal medyanın gündemine yerleşen veda sahnesi!

Savaşçı

Savaşçı dizisinin Murat Teğmen'i Alican Albayrak, diziye böyle veda etti!

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Savaşçı'dan gözyaşlarına boğan bir veda sahnesi geldi.

Dizide Murat Teğmen rolünü canlandıran Alican Albayrak, şehit düşerek diziye veda etti. Albayrak'ın vurulma ve şehit düşme sahneleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

İşte o sahneler

Sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları ise şöyleydi

Alican Albayrak kimdir?

                                     2 Nisan 1987 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi’nde tamamladı. Isparta‘da Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı, Tiyatro Bölümü‘nü bitirdi. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda stajını tamamladı. 2007 yılında Amerika‘da Fringling Academy‘de çalışmalara ve eğitimlere katıldı. Ayrıca Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk yaptı ve özel oyunculuk dersleri de aldı.
Alican Albayrak kimdir? 2 Nisan 1987 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi’nde tamamladı. Isparta‘da Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı, Tiyatro Bölümü‘nü bitirdi. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda stajını tamamladı. 2007 yılında Amerika‘da Fringling Academy‘de çalışmalara ve eğitimlere katıldı. Ayrıca Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk yaptı ve özel oyunculuk dersleri de aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >