"Seni bu dünyanın kötülüklerinden koruyamadığım ve bu şekilde acı çektiğin için çok üzgünüm küçük kızım"

Henüz 4 yaşında geçirdiği nöroblastam hastalığı sebebiyle hayata erken veda eden İngiliz küçük kıza babası tarafından yazılan mektup, okuyanı gözyaşlarına boğuyor.

İngiltere, bir babanın ölen kızına yazdığı mektubu konuşuyor. 4 yaşındaki Jessica Whelan adlı küçük kız ölümcül seviyedeki hastalığı sebebiyle hayata veda etti. Hastalığının tedavisi için başlatılan kampanya ile geniş kitlelere ulaşan küçük kız için dünyaca ünlü grup One Direction da son isteğini yerine getirmek için bir video hazırlayacağını duyurmuş, sonrasında da aramıştı.




                                    
                                    Elektrik teknisyeni olarak hayatını sürdüren baba Whelan ise kızının tedavisi için bir facebook sayfası açmış ve yardım kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında 76 bin pound (yaklaşık 317 bin TL) toplanabilmişti.
Elektrik teknisyeni olarak hayatını sürdüren baba Whelan ise kızının tedavisi için bir facebook sayfası açmış ve yardım kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında 76 bin pound (yaklaşık 317 bin TL) toplanabilmişti.
"Hem üzülüyorum hem seviniyorum"

                                    
                                    Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren küçük kızın ardından babası Whelan tarafından duygu yüklü bir mesaj yayınlandı:
“Jessica bu sabah 7.00'de huzura kavuştu. Bir yanım bu acıdan kurtulduğu için mutlu, bir yanım ise acı içinde. Benim prensesimin melek kanatları çıktı ve cennette sevdikleriyle birlikte olacak. Bir gün yeniden bir araya gelene kadar, küçük abisini ve onu sevenleri yukarıdan hep izleyecek. Dün gece sonunda onu kollarımla sarmama izin verdi ve kocaman sarıldık birbirimize. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. İyi geceler güzel meleğim, ben uyuduğumda gelip bana sarıl lütfen."
"Hem üzülüyorum hem seviniyorum" Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren küçük kızın ardından babası Whelan tarafından duygu yüklü bir mesaj yayınlandı: “Jessica bu sabah 7.00'de huzura kavuştu. Bir yanım bu acıdan kurtulduğu için mutlu, bir yanım ise acı içinde. Benim prensesimin melek kanatları çıktı ve cennette sevdikleriyle birlikte olacak. Bir gün yeniden bir araya gelene kadar, küçük abisini ve onu sevenleri yukarıdan hep izleyecek. Dün gece sonunda onu kollarımla sarmama izin verdi ve kocaman sarıldık birbirimize. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. İyi geceler güzel meleğim, ben uyuduğumda gelip bana sarıl lütfen."
Nöroblastom nedir?

                                    
                                    Dört yaşındaki Jessica'nın hayatını alan nöroblastom kanseri, çocukluk çağı kanserlerindendir. Daha çok bebeklik çağında görülmektedir. 
Bu hastalık teşhis edildiğinde çoğunlukla başka organlara yayılmış olur.
Nöroblastom nedir? Dört yaşındaki Jessica'nın hayatını alan nöroblastom kanseri, çocukluk çağı kanserlerindendir. Daha çok bebeklik çağında görülmektedir. Bu hastalık teşhis edildiğinde çoğunlukla başka organlara yayılmış olur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >