Serdar Ortaç: "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir"

​Serdar Ortaç: "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir"
​Serdar Ortaç: "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir"

"Ben milletimin yanında olan bir sanatçıyım. Milletim neye karar veriyorsa o doğrudur."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda sandıktan 'evet' çıkmasının "Türkiye'ye artılar katacağını" söyledi ve ekledi: "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir".

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç bir gazeteye verdiği röportajda referandum ve ülke gündemiyle ilgili soruları yanıtladı. "Erdoğan'dan iyisi yok. Ben Erdoğan'ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var?" diyen Ortaç: "Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk'ü hem de Erdoğan'ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?" ifadelerini kullandı.

"Ben milletimin yanında olan bir sanatçıyım. Milletim neye karar veriyorsa o doğrudur"

Milletin kararına daima saygılı olduğunu belirten Ortaç, 80'li, 90'lı yıllarda bambaşka bir dünya ve Türkiye olduğunu belirterek kendisinin de o dönemlerde istemeden de olsa hatalar yaptığını belirtti.

15 Temmuz'dan bahseden ünlü şarkıcı, heükümetin güçlü olduğunu belirterek muhalefeti eleştirdi: "Yıllar sonra 15 Temmuz'da da bir darbe kalkışması oldu ama Türkiye eskisi gibi değil. Ülkemizin başında güçlü bir lider var artık. Bu yüzden de bu kalkışma milletimizin de desteğiyle başarılı olmadı. Birlik içinde olmalıyız. Birleştirici olmalıyız. Siyasette şiir gibi, yumuşak bir dil kullanmalıyız. Hükümetimiz güçlü, çalışkan ve çok akıllı politikalar yürütüyor. Ama ne yazık ki muhalefetimiz güçlü değil. Muhalif kesimler ülkeyi yönetenlere karşı önyargı içinde. Elle tuttulur bir sebepleri de yok. Sosyal medyada da neden muhalif olduğunu bilmeden, hükümete karşı olanlar var"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >