Serdar Ortaç: Cumhurbaşkanımızı takdir ediyorum

Serdar Ortaç.
Serdar Ortaç.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinden bahsetti. Bu konuyla ilgili sosyal medyada linç edildiğini belirten Ortaç, ''Ülkemize katkısını nasıl göremiyorlar? Yatırımlar hayat kalitemi artırdı. Ekonomi daha da kötü olabilirdi. Cumhurbaşkanımızı takdir ediyorum. İyi ki Erdoğan var'' dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinden Tuba Kalçık’a konuştu. Kendi hayatına ve biten evliliğine dair konuşan Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da bahsetti. Cumhurbaşkanımızı takdir ediyorum diyen Ortaç, bu konuyla ilgili sosyal medya üzerinden linç yediğini de söyledi.

'Türkiye'de lider olarak bir tek Cumhurbaşkanı Erdoğan var'

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan şarkıcı Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve takdir ettiğini söyledi. Türkiye'de lider olarak sadece Erdoğan'ı gördüğünü ve yaptığı yatırımlar sayesinde hayat kalitem arttı diyen belirten Ortaç, ''Türkiye dünyada yükselişte, değerini bilmeliyiz. Bunda Erdoğan'ın katkısı çok. Kimse kusura bakmasın ama bana göre şu anda Türkiye'de lider olarak bir tek Erdoğan var. Dünyadaki sayılı liderden birisi. Bu benim düşüncem. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum'' dedi.

'Türkiye yükselişte'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı yatırımlar sayesinde Türkiye'nin yükselişe geçtiğini belirten Serdar Ortaç, ''Sosyal medyada muhalifler tarafından linç edildim. Buna bir daha reklam vermeyin'diye paylaşım yapanlar bile oldu. Ne istiyorsunuz ekmek paramdan? Sırf düşüncemi dile getirdim diye böyle de yapılmaz. Benim ofisimi görüyorsun, duvarımda Atatürk'ün resmi var. Ona olan sevgim ve saygım sonsuz. Atatürk; cumhuriyetimizin kurucusu. Cumhurbaşkanımızı da kişiliğinden, icraatlarından, ve politikalarından dolayı çok seviyor ve takdir ediyorum. Ne var bunda? Erdoğan'ın ülkemize katkısını nasıl göremiyorlar?

Muhalifler 'yolla, otobanla, köprü ile ölçmeyin' diyorlar Erdoğan'ın yaptıklarını. Ne ile ölçeceğiz? Benim hayat kalitemi artırdı mı bu yatırımlar? Evet, rahat yaşamam için gerekli bunlar. Anadolu tarafına geçince Avrupa'daymışım gibi geliyor. Türkiye dünyada yükselişte, değerini bilmeliyiz. Bunda Erdoğan'ın katkısı çok. Kusura bakmasın kimse ama şu anda Türkiye'de lider olarak bir tek Erdoğan var bana göre. Dünyada da bir-iki liderden biri. Bu benim düşüncem. Herkesin görüşüne de, eleştirisine de saygı duyuyorum'' dedi.

Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftar davetine katılmıştı.
Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftar davetine katılmıştı.

'Kanal İstanbul Projesini destekliyorum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye için önemli yatırımlar yaptığından bahseden Serdar Ortaç, ''Türkiye'ye çok önemli yatırımlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Mesela Kanal İstanbul'u destekliyorum, harika bir proje. Tabii bence diyorum. Başkası böyle düşünmeyebilir buna da saygı duyuyorum. Ama belli kesimler kendileri gibi düşünmeyenleri linç ediyor. Lütfen bırakalım böyle yapmayı. Birbirimizin düşüncelerine saygı duyalım" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >