Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Reis bizi barıştır

Serdar Ortaç
Serdar Ortaç

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'tan Ebru Gündeş ile olan kırgınlığı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı!

Bir festivalde sahneye çıkan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Ebru Gündeş ile olan kırgınlığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söyleyerek "Reis bizi barıştır" diyeceğim dedi.

Açıklamada bulundu!
Uludağ’da 'Selfy Whitefest 2018'in ilk gününde sahne alan Serdar Ortaç, sahne öncesi gazetecilere Ebru Gündeş ile arasındaki kırgınlık ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Açıklamada bulundu! Uludağ’da 'Selfy Whitefest 2018'in ilk gününde sahne alan Serdar Ortaç, sahne öncesi gazetecilere Ebru Gündeş ile arasındaki kırgınlık ile ilgili açıklamalarda bulundu.
"Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın" 
Kısa süre önce konser için gittiği bir şehirde yemek yediği restorana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiğini ifade eden Serdar Ortaç, "Bir gün beklesem Reis ile aynı gün orada olacağız. Ona hemen derdim orada 'Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın'" diye konuştu.
"Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın" Kısa süre önce konser için gittiği bir şehirde yemek yediği restorana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiğini ifade eden Serdar Ortaç, "Bir gün beklesem Reis ile aynı gün orada olacağız. Ona hemen derdim orada 'Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın'" diye konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >