Sesinde huzur var: Hafız Osman Bostancı okuduğu Arap Hicazı ezanla mest ediyor

​Sesinde huzur var: Hafız Osman Bostancı okuduğu Arap Hicazı ezanla mest ediyor.
​Sesinde huzur var: Hafız Osman Bostancı okuduğu Arap Hicazı ezanla mest ediyor.

Ünlü imamların sesini başarıyla taklit eden, Kur'an-ı Kerim'den okuduğu ayetlerle sosyal medyada oldukça popüler olan, Kuran her yerde diyerek seyyahlık da yapan Hafız Osman Bostancı, YouTube sayfasından paylaştığı Arap Hicazı ezan videosuyla dinleyenleri adeta mest etti.

Kâbe imamlarının seslerini taklidiyle bir anda binlerce kişiye ulaşan, sosyal medyada hatıra sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Hafız Osman Bostancı son dönemde adından sıklıkla söz ettiriyor.

Osman Bostancı, kendi deyimiyle #KuranHerYerde diyen seyyah bir hafız. Hafızlığın hem dünyada hem de ahirette büyük bir nimet olduğunu vurgulayan Bostancı,

“Örnek vermem gerekirse, bir programa Kuran tilaveti için gittiğiniz zaman devlet büyükleri size hoşgeldin diyerek tanzimde bulunuyorlar, size saygı gösteriyorlar bu saygı şahsınızdan öte Kur’an-ı Kerim okuyacak olmanızdan dolayı geliyor. Peygamberimiz, dünyada Kur’an-ı Kerim’i hıfsedenlerin ahirette nurdan taç giydirileceğini müjdeliyor.” ifadelerini kullanıyor.

İşte #KuranHerYerde diyen seyyah hafız Osman Bostancı'nın dinleyenlere huzur veren sesinden okuduğu ezan ve bazı ayetler...

Tefekkür... #quraneverywhere #kuranheryerde

Osman Bostancı (@osmanbostanci)'in paylaştığı bir gönderi ()

Biz de sesiyle huzur veren Osman Bostancı'ya başarılar dileriz...
Biz de sesiyle huzur veren Osman Bostancı'ya başarılar dileriz...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >