Sevdiği kızı etkilemek için timsahların arasına atladı

Timsah
Timsah

Avustralya'da yaşayan 18 yaşındaki bir genç, hoşlandığı kızı etkileyebilmek için sıra dışı bir yönteme başvurdu.

"Yaptığım aptallık!"
Yaptığı hareketin aptallık olduğunu hastanede fark ettiğini söyleyen De Paauw, timsaha zarar verme niyetinin olmadığını, yalnızca hoşlandığı kızı etkilemeyi amaçladığını ifade etti.
"Yaptığım aptallık!" Yaptığı hareketin aptallık olduğunu hastanede fark ettiğini söyleyen De Paauw, timsaha zarar verme niyetinin olmadığını, yalnızca hoşlandığı kızı etkilemeyi amaçladığını ifade etti.
"Hayatını riske attı, etkilenmedim"
Basın mensuplarına konuşan İngiliz turist Sophie Paterson ise, bu hareketten pek de etkilenmiş olmadığını söyledi. Paterson, "Hayatınızı riske atmak eğlenilecek bir şey değildir. Bu yüzden pek de etkilenmedim. Oldukça cesur olduğunu düşünüyorum; ancak hayatını böyle riske atmasından etkilenmedim" dedi. Bunlara rağmen, genç adamın hala ümidi var.
"Hayatını riske attı, etkilenmedim" Basın mensuplarına konuşan İngiliz turist Sophie Paterson ise, bu hareketten pek de etkilenmiş olmadığını söyledi. Paterson, "Hayatınızı riske atmak eğlenilecek bir şey değildir. Bu yüzden pek de etkilenmedim. Oldukça cesur olduğunu düşünüyorum; ancak hayatını böyle riske atmasından etkilenmedim" dedi. Bunlara rağmen, genç adamın hala ümidi var.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >