Şimdi ekranın en tercih edilen ismi olan ünlü oyuncu, Cem Yılmaz filminde figüranlık yapmış

nurgül yeşilçay

Son dönemin en çok konuşulan isminin ilk rolünün sadece iki dakikalık bir sahne olduğunu biliyor muydunuz?

Nurgül Yeşilçay, hem ulusal hem de uluslararası alanda en çok tercih edilen kadın oyuncularımızdan biri haline geldi. Peki onun ilk rolünün yalnızca iki dakikalık bir figüranlık sahnesi olduğunu biliyor musunuz?

Hemşire rolünü oynadı

                                    Yeşilçay, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İkinci Bahar dizisiyle çıkışını yakalasa da ilk olarak Her şey Çok Güzel Olacak filminde bir hemşireyi oynadı.
Hemşire rolünü oynadı Yeşilçay, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İkinci Bahar dizisiyle çıkışını yakalasa da ilk olarak Her şey Çok Güzel Olacak filminde bir hemşireyi oynadı.
Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson başrolde

                                    Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson başrolde yer aldığı filmde ikilinin sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışan Yeşilçay, bu rolün ardından Türkan şoray ve Şener Şen ile İkinci Bahar dizisinde rol aldı ve Şoray'ın veliahtı olarak gösterildi.
Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson başrolde Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson başrolde yer aldığı filmde ikilinin sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışan Yeşilçay, bu rolün ardından Türkan şoray ve Şener Şen ile İkinci Bahar dizisinde rol aldı ve Şoray'ın veliahtı olarak gösterildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >