Sivilceler doğal yöntemlerle nasıl yok edilir? İşte mucizevi karışım

Zerdeçal
Zerdeçal

Sivilceleri anında geçiren tarife, hayran kalacaksınız! Bu mucizevi karışım ile sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmanız mümkün...

Özellikle ergenlik dönemi sivilcelerinden kurtulmak, neredeyse işkence gibi... Sık sık kaşınıp yağlanan cildinizde her türlü şeyi deneyip başarısız olduysanız, bir de bu doğal yöneteme başvurun deriz. Doğal bir anti-bakteriyel olan zerdeçalı hem sivilceler için hem cildinizi parlak ve sağlıklı tutmak için kullanabilirsiniz.

Zerdeçal maskesi, özellikle akneli cilt tedavisinde en çok kullanılan doğal yöntemlerden bir tanesidir. Zerdeçal maskesi, içerisinde yer alan C vitamini sayesinde cildin kolajen üretimini destekler. Zerdeçal, aynı zamanda cilt elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Cildin arınmasını sağlayarak cilt tonunun açılmasına da yardımcı olan zerdeçal, sizi sağlıkla parlaya bir cilde kavuşturacak.

İçerisinde yer alan zengin potasyum minerali sayesinde cildinizin nemlenmesine yardımcı olan zerdeçal, aynı zamanda yüksek c vitamini içeriği sayesinde kolajen üretimini arttırır. Zerdeçal içerisinde bulunan antioksidanlar sayesinde sivilce ve akne oluşumunun önüne geçer. Zengin E vitamini içeriği sayesinde gözaltı morluklarının gelişmesini engeller ve tedavi edilmesini sağlar.

Zerdeçal maskesi nasıl yapılır? 

                                    Zerdeçal maskesinin içeriğini cilt tipinize göre çeşitlendirebilirsiniz. Yağlı bir cilde sahipseniz zerdeçal maskesine aloe vera jeli ekleyebilir, kuru bir cilde sahipseniz de zerdeçal maskesine zeytinyağı karıştırabilirsiniz.
Zerdeçal maskesi nasıl yapılır? Zerdeçal maskesinin içeriğini cilt tipinize göre çeşitlendirebilirsiniz. Yağlı bir cilde sahipseniz zerdeçal maskesine aloe vera jeli ekleyebilir, kuru bir cilde sahipseniz de zerdeçal maskesine zeytinyağı karıştırabilirsiniz.
Zerdeçal maskesi nasıl uygulanır?

                                    Gerekli malzemelerOrganik elma sirkesi 1/2 çay kaşığı zerdeçal tozu 1 yemek kaşığı organik balSüt PamukNasıl uygulanır? Elma sirkesini pamuğa dökün ve cildinize sürün. Maskeyi uygulamadan önce 5 dakika kadar bekleyin. Ardından zerdeçal tozunu bal ile karıştırıp maskeyi yüzünüze sürün. 15-20 dakika kadar bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Eğer zerdeçal tozu cildinizde sarımsı bir iz bırakırsa sütlü pamukla bunları temizleyebilirsiniz. Haftada 2 kez uygulayın.
Zerdeçal maskesi nasıl uygulanır? Gerekli malzemelerOrganik elma sirkesi 1/2 çay kaşığı zerdeçal tozu 1 yemek kaşığı organik balSüt PamukNasıl uygulanır? Elma sirkesini pamuğa dökün ve cildinize sürün. Maskeyi uygulamadan önce 5 dakika kadar bekleyin. Ardından zerdeçal tozunu bal ile karıştırıp maskeyi yüzünüze sürün. 15-20 dakika kadar bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Eğer zerdeçal tozu cildinizde sarımsı bir iz bırakırsa sütlü pamukla bunları temizleyebilirsiniz. Haftada 2 kez uygulayın.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >