Sivrisinek soktu, bakın ne hale geldi!

Fil hastası
Fil hastası

Sivrisinekten kaptığı parazit yüzünden yatalak oldu!

Hindistan'da yaşayan adam, 30 sene önce sivrisinekten kaptığı mikrop nedeniyle yatalak oldu. Sivrisinekten kaptığı parazit solucanları sebebiyle tek bacağı hareket edemeyecek kadar büyüyen adam, yatalak oldu.

Yatalak kaldı!

                                    Hindistan'da yaşayan 46 yaşındaki Saidalavi isimli adam, bir sivrisinek ısırığı sonucunda yatalak oldu.
Yatalak kaldı! Hindistan'da yaşayan 46 yaşındaki Saidalavi isimli adam, bir sivrisinek ısırığı sonucunda yatalak oldu.
Parazit solucanlarından enfeksiyon kaptı
Sivrisinek ısırığıyla yayılan parazit solucanları ile bacağı enfeksiyon kapan adam, halk arasında fil hastalığı olarak da bilinen 'elefantiyazis'e yakalandı. 2016 yılından beri yatalak olarak yaşayan talihsiz adam, nihayet operasyon geçirerek kendi başına yürüyebilir hale geldi.
Parazit solucanlarından enfeksiyon kaptı Sivrisinek ısırığıyla yayılan parazit solucanları ile bacağı enfeksiyon kapan adam, halk arasında fil hastalığı olarak da bilinen 'elefantiyazis'e yakalandı. 2016 yılından beri yatalak olarak yaşayan talihsiz adam, nihayet operasyon geçirerek kendi başına yürüyebilir hale geldi.
''Artık hayatımı geri kazandım''

                                    Hindistan'ın Kochi kentindeki Amrita Tıp Bilimleri Enstitüsünde ameliyat olan Saidalavi, ''Bana normal bir hayat sürmem için şans verdikleri için doktorlara kalbimin en derin yerinden teşekkür ediyorum. Artık hayatımı geri kazandım ve işime devam etmek için sabırsızlanıyorum'' açıklamasında bulundu.
''Artık hayatımı geri kazandım'' Hindistan'ın Kochi kentindeki Amrita Tıp Bilimleri Enstitüsünde ameliyat olan Saidalavi, ''Bana normal bir hayat sürmem için şans verdikleri için doktorlara kalbimin en derin yerinden teşekkür ediyorum. Artık hayatımı geri kazandım ve işime devam etmek için sabırsızlanıyorum'' açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >