Siz bir de ilk halini görün! Hayalini gerçekleştirebilmek için bakın neler yaptı

Ejderha
Ejderha

Hayallerini gerçekleştirip ejderhaya benzemek için bıçak altına yattı!

57 yaşında, eski bir bankacı olan Eva Tiamat Baphomet Medusa, hayalini gerçekleştirmek için bıçak altına yattı.

Ejderhaya dönüşmek için bakın neler yaptı!

                                    Ejderhaya benzemek için ameliyatla kulaklarıyla burnunu kestiren 57 yaşındaki adam, şimdi herkese Arizona'da yaşayan Medusa Richard Hernandez olarak doğduğunu ve ejderhaya dönüştüğünü söylüyor.
Ejderhaya dönüşmek için bakın neler yaptı! Ejderhaya benzemek için ameliyatla kulaklarıyla burnunu kestiren 57 yaşındaki adam, şimdi herkese Arizona'da yaşayan Medusa Richard Hernandez olarak doğduğunu ve ejderhaya dönüştüğünü söylüyor.
Sayısız kez bıçak altına yattı

                                    Yalnızca bir ejderha efsanesine dönüşmek istediğini söyleyen Medusa, şimdiye dek sayısız kez bıçak altına yattı.
Sayısız kez bıçak altına yattı Yalnızca bir ejderha efsanesine dönüşmek istediğini söyleyen Medusa, şimdiye dek sayısız kez bıçak altına yattı.
40.000 pound harcadı!

                                    Vücudunun yüzde 95'i dövmelerle kaplı olan Medusa, ameliyatla kulaklarını ve burnunu kestirdi. Alnına deri ekleterek boynuz görünümü yaratan adam, geçirdiği tüm ameliyatlara 40.000 pound harcama yaptı.
40.000 pound harcadı! Vücudunun yüzde 95'i dövmelerle kaplı olan Medusa, ameliyatla kulaklarını ve burnunu kestirdi. Alnına deri ekleterek boynuz görünümü yaratan adam, geçirdiği tüm ameliyatlara 40.000 pound harcama yaptı.
''Bir pişmanlık duymam" 

                                    Medusa, "İnsanların benimle ilgili ne düşündükleri ve beni nasıl gördükleriyle ilgilenmiyorum. Tüm dünya karşıma da geçse bütünlüğümle ilgili bir pişmanlık duymam" açıklamasında bulundu.
''Bir pişmanlık duymam" Medusa, "İnsanların benimle ilgili ne düşündükleri ve beni nasıl gördükleriyle ilgilenmiyorum. Tüm dünya karşıma da geçse bütünlüğümle ilgili bir pişmanlık duymam" açıklamasında bulundu.
Yaşadığı değişim şoke ediyor!

                                    57 yaşındaki adamın yaşadığını değişimi ve eski halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Yaşadığı değişim şoke ediyor! 57 yaşındaki adamın yaşadığını değişimi ve eski halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >