Sizin tercihiniz hangisi: Tuba mı, Angelina mı?

Tuba Angelina
Tuba Angelina

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile de ABD'de bir araya geldi. İki ünlü ismi yan yana görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki, sizin tercihiniz hangisi?

Geçtiğimiz hafta ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer alan Tuba Büyüküstün, Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile de bir araya geldi.

İki ünlü isim bir arada!

                                    İki ünlü isim, Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı "Önce Babamı Öldürdüler" (First They Killed My Father) adlı filmin festival gösterimi sonrasında düzenlenen etkinlikte buluştu.
İki ünlü isim bir arada! İki ünlü isim, Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı "Önce Babamı Öldürdüler" (First They Killed My Father) adlı filmin festival gösterimi sonrasında düzenlenen etkinlikte buluştu.
Sinema hakkında sohbet ettiler

                                    UNICEF'in iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün ile BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie, sosyal sorumluluk projeleri ve sinema hakkında sohbet etti.
Sinema hakkında sohbet ettiler UNICEF'in iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün ile BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie, sosyal sorumluluk projeleri ve sinema hakkında sohbet etti.
Tuba mı, Angelina mı?

                                    Yan yana fotoğraf çektiren ünlü ismi görenler, ikisinin güzelliği arasında seçim yapmakta zorlandı. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Tuba mı, Angelina mı? Yan yana fotoğraf çektiren ünlü ismi görenler, ikisinin güzelliği arasında seçim yapmakta zorlandı. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >