Snapchat'e müzikli GIF desteği geldi!

TuneMoji
TuneMoji

Snapchat, yaptığı duyuruyla birlikte kullanıcıların artık müzikal GIF paylaşabileceği TuneMoji desteğinin uygulamaya eklendiğini duyurdu.

Yepyeni filtreler ve ek özellikler içeren güncellemeleri birbiri ardına yayınlamaya devam eden Snapchat, bu kez de TuneMoji ile iş ortaklığını açıkladı. Böylece artık kullanıcılar Snap'lerine müzikal GIF'leri dahil edebilecek.

Snapchat ve Tunemoji arasında gerçekleştirilen bu iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde farklı şirketlere de yansıması bekleniyor.
Snapchat ve Tunemoji arasında gerçekleştirilen bu iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde farklı şirketlere de yansıması bekleniyor.

Snapchat ve TuneMoji iş ortaklığı açıklandı

Giphy benzeri bir GIF arama platformu olan TuneMoji, kelime ve deyimlerle istenen emojilerin bulunmasını ve ek olarak bunlara müzik eklenmesini sağlıyor. Şu anda test aşamasındaki bu özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

TuneMoji ile ilgili olarak şirket CEO'su James Fabricant'ın yaptığı açıklama ise şöyle: 'Şu anda yalnızca Snapchat değil, diğer birçok farklı platformla çeşitli iş birliklerine gidiyoruz.' Bu açıklamadan yola çıkıldığında diğer platformların da TuneMoji desteği kazanacağı söylenebilir.

Snapchat kullanıcılarının en çok şikayet ettiği noktalardan biri ise arkadaşlarının paylaştıkları videoları kaydedemiyor olmak. Ekran görüntüsü alındığında da karşı tarafa bildirim gitmesi birçok kişi için dezavantaj oluşturuyor. Ancak Snap'leri kaydetmenin en kestirme ve hızlı yolu 'ekran kaydedici' uygulamalardan yararlanmak şeklinde özetlenebilir. Bu işlevi başarıyla yerine getiren birçok farklı mobil uygulama var. Dolayısıyla konuyla alakalı Google Play'de 'screen recorder' araması yapılarak farklı seçeneklere ulaşılabiliyor. Detaylara aşağıdaki rehberimizden ulaşabilirsiniz:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >