Soda içmek istedi, şişenin içindeki cisim şoke etti

Aldığı sodanın içinden çıkan cisim şoke etti.
Aldığı sodanın içinden çıkan cisim şoke etti.

Adana'da Ahmet Olaşmış satın aldığı sodanın içinden çıkan ne olduğu belirlenemeyen cismi görünce şaşkına döndü, firma yetkililerine ulaştı.

Adanalı Ahmet Olaşmış satın aldığı meyveli sodayı içmek üzereyken gördüğü şey karşısında şoke oldu.

Ahmet Olaşmış
Ahmet Olaşmış

Olaşmış'ın satın aldığı meyveli sodanın içinden ne olduğu belli olmayan bir cisim çıktı. Durumu firma yetkililerine bildiren Olaşmış'a firma tarafından iddaya göre

“Genel müdürlük talimatıyla size sadece soda verebiliriz. Maddi bir şey veremeyiz. Bu cisim sağlığa zararlı değil ama siz bize bu şişeyi verin inceleyelim” denildi.

Olaşmış, “Bir çocuk alıp bunu içse mutlaka bir sıkıntı yaşar. Size bir kaç soda verelim bu şişeyi verin diyorlar. Firmanın beni ikna edici bir tutarlı davranışta bulunmasını bekliyorum” dedi.

Edinilen bilgiye göre satın aldığı meyveli sodayı aldıktan sonra aldıktan sonra iş yerine giden Olaşmış, burada tam sodayı açmak üzereyken sodanın renginin farklı olduğunu ve içerisinde ne olduğu belirlenemeyen bir cisim olduğunu gördü. Bunun üzerine firmayı arayan Olaşmış, durumu yetkililere anlattı ve yetkililerde bir kaç gün sonra Olaşmış’ın yanına gelerek konuyla ilgili bilgi aldı.

Firma yetkilileri, iddiaya göre, Olaşmış’a, “Genel müdürlük talimatıyla size sadece soda verebiliriz. Maddi bir şey veremeyiz. Bu cisim sağlığa zararlı değil ama siz bize bu şişeyi verin inceleyelim” dedi. Bunun üzerine Ahmet Olaşmış’ta şişeyi firmaya vermeyerek firmanın kendisine ikna edici bir davranış ile dönüş yapmasını istedi.

“Herhangi bir sıkıntı oluşturacak ürün değil dediler”

Aradan 12 gün geçmesine rağmen firma tarafından kendisine dönüş yapılmadığını anlatan Olaşmış, “Şişeyi çalkaladığım zaman beyaz olduğunu ve altına baktığım zaman içerisinde kabuk, kapak şeklinde bir cisim olduğunu gördüm. Yetkiliyi yanıma çağırdığımda bana herhangi bir sıkıntı çıkmayacağını, ürünlere mühendisler odası tarafından onay verildiğini söyledi. Benden alıp bunu araştırmak istediler. Bu herhangi bir sıkıntı oluşturacak ürün değil dediler” diye konuştu.

Öte yandan söz konusu firma yetkilileri tarafından ise konuya dair bir açıklama yapılmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >