Son dakika! Ünlü şarkıcı kendisini görüntülemek isteyen gazeteciyi ezdi

Kaza
Kaza

Ünlü sanatçı kendisini görüntülemek isteyen kameralardan kaçarken bir gazeteciye çarptı!

Dünya turnesinin son 14 konserini iptal eden Justin Bieber, paparazzilerden kaçmaya çalışırken kendisini görüntülemek isteyen bir fotoğrafçıya çarptı.

Kaza anı başka bir gazeteci tarafından görüntülendi.

Gazeteciyi ezdi!

                                    
                                    
                                    
                                    ABD’nin Los Angeles eyaletinde görüntülenen Justin Bieber, arabası ile yanlışlıkla kendisini görüntüleyen bir gazeteciye çarptı.Bieber, dizinden yaralanan 57 yaşındaki fotoğrafçıya yardım etmek istedi. Hafif yaralanan adam, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
Gazeteciyi ezdi! ABD’nin Los Angeles eyaletinde görüntülenen Justin Bieber, arabası ile yanlışlıkla kendisini görüntüleyen bir gazeteciye çarptı.Bieber, dizinden yaralanan 57 yaşındaki fotoğrafçıya yardım etmek istedi. Hafif yaralanan adam, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
Tükenmişlik sendromuna yakalandı

                                    
                                    
                                    
                                    Geçtiğimiz hafta önemli bir turnesini iptal eden ve dinlenmek istediğini açıklayan Justin Bieber'ın tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia ediliyor.
Tükenmişlik sendromuna yakalandı Geçtiğimiz hafta önemli bir turnesini iptal eden ve dinlenmek istediğini açıklayan Justin Bieber'ın tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >